Τα νεώτερα χρόνια, η κατανάλωση σουσαμιού και προϊόντων του, όπως ταχίνι, χαλβά αλλά και σησαμελαίου έχει συσχετισθεί τόσο με την πρόληψη, όσο και με την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων και ασθενειών. Αυτό οδήγησε τους ερευνητές στον πιο προσεκτικό έλεγχο της σύστασης του σουσαμιού, ώστε να φθάσουν σε συμπεράσματα σχετικά με την ευεργετική δράση του στον ανθρώπινο οργανισμό.
Βάζοντας στο διατροφικό μας μικροσκόπιο το σουσάμι θα βρούμε :
Διαβάστε περισσότερα »
0 Σχόλια