Εγκληματική οργάνωση Σώρρα: Ιδού ο συνεργάτης του Βενιζέλου που ξεκίνησε την απάτη!



ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ;
Το άρθρο αυτό γράφτηκε το 2012 στο Ολυμπία. Αποκαλύπτει τον ..αρχιτέκτονα της απάτης του Σώρρα, τον εκλεκτό....
του Βενιζέλου καθηγητή Θ. Καρυώτη ο οποίος «τεκμηρίωσε» την αξία των ανύπαρκτων ομολόγων του Σώρρα, παρέα με τον πρεζέμπορο «καθηγητή» Λαμπράκη που συνελήφθη πρόσφατα στην Αμερική. Θέμα που πρώτο το Ολυμπία αποκάλυψε, αρκετοί ακόμα και σήμερα δεν έχουν γράψει κουβέντα. Ο πασοκτζής κύριος Καρυώτης λοιπόν έβαλε την υπογραφή του στην περιβόητη αποτίμηση των μαϊμού ομολόγων και κάπου εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι. Γράφαμε λοιπόν τότε:




Ο περιβόητος συνεργάτης και υποψήφιος επικρατείας του Βενιζέλου, παρέα με τον πρεζέμπορο απατέωνα Λαμπράκη. Και οι δύο τ. ηγετικά μέλη της συμμορίας Σώρρα.
Ο αξιότιμος Πασοκτζής καθηγητής κύριος Καρυώτης, που θα έσωζε την Ελλάδα με τα 600 δις. Ντροπή σας.
Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ (και την καινούρια), φιγουράρει το όνομα ενός εκ των σωτήρων της «END» με τα 600 δις. Σεβόμενοι τη νοημοσύνη σας και την δική μας, είχαμε γράψει απλώς ένα άρθρο για το απίστευτο της απάτης, καθότι θεωρήσαμε αυτονόητο το γελοίο της υπόθεσης.
Και όμως, αυτοί οι άνθρωποι άρχισαν να πιάνουν στασίδι στον Παπαδάκη, να σπαμάρουν ασύστολα στο διαδίκτυο, να προκαλούν. Εκεί καταλάβαμε ότι η υπόθεση δεν είναι καθόλου αστεία. Ούτε καν τραγική. Ήταν πακέτο μαζί με τα σταγονίδια σε μία επανάληψη – καρμπόν της οπερέτας με την τράπεζα της Ανατολής και τα τότε σταγονίδια. Προ του Psi τότε, προ των μέτρων τώρα.
Η «επιστημονική τεκμηρίωση» αυτής της απίστευτης απάτης, έγινε από υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ (!!), τον κύριο Θ. Καρυώτη. Ήταν ο άνθρωπος που κατ’ ομολογίαν του έκανε την αποτίμηση της μετοχής της «Τράπεζας της Ανατολής» στο ιλιγγιώδες ποσό τωντων 675 δισεκατομμυρίων Ευρώ!! Την ίδια στιγμή που επωλείτο στο e-bay με 100 δολάρια!
Αυτόν τον άνθρωπο, ο κύριος Βενιζέλος επέλεξε να εντάξει στα ψηφοδέλτια του κινήματος. Και γιατί να μην το κάνει; Ο προηγούμενος «ομογενής» που υποστήριξε πως «λεφτά υπάρχουν» κατάφερε και έγινε πρωθυπουργός. Σε αυτή την χώρα του μεσσιανισμού, της απραξίας, του «θα έρθει η ομάδα έψιλον και θα εξοντώσει τους εβραιομασώνους», αλλά προς το παρόν σκάσε και πλήρωνε τους ελληναράδες Μπόμπολες, Τσουκατομαντέληδες, και άρειους Άκηδες, η κάστα των Πασοκτζήδων πραγματικά «κέντησε.
Αλλά ως γνωστόν, οι σοσιαληστές δεν είναι ούτε κορόιδα, ούτε ρολόγια για να δουλεύουν τσάμπα. Έτσι, ο αξιότιμος καθηγητής κύριος Καρυώτης, εγκατέλειψε πριν λίγες εβδομάδες το εγχείρημα της END γιατί …δεν θα του έδιναν μισθό!
Έτσι είναι. Ο Πασόκος δεν δουλεύει τσάμπα. Ούτε και ως μεσσίας. Έτσι, αυτή η κακόγουστη φάρσα της οποίας ταφόπλακα έβαλε χθες το βράδυ η εκπομπή στο Έξτρα3, έλαβε τέλος.
Τέλος σαν φάρσα. Γιατί τώρα αρχίζουν τα σοβαρά.
Χθες ο «νομικός εκπρόσωπος» της END, υποστήριξε ότι η οργάνωση διαθέτει 610 δις σε ομόλογα Αμερικανικού δημοσίου με ημερομηνία λήξης τον Αύγουστο του 2014! Δηλαδή η END είναι η τρίτη μετά την Κίνα και την Ιαπωνία, κάτοχος Αμερικανικου χρέους. (Δεν είχαν όμως λεφτά να δώσουν κάτι φραγκοδίφραγκα στον «καθηγητή» Καρυώτη.)
Η σκοπιμότητα της παρεΐτσας αυτής και η σκανδαλώδης προβολή που έλαβαν από τα κανάλια του Σουλεϊμάν, δεν ήταν άλλη από την γελοιοποίηση του διαδικτύου, την καλλιέργεια απάθειας στον κοσμάκη λόγω της επικείμενης έλευσης του «μεσσία» και την δημιουργία του απαραίτητου γραφικού αντίπαλου δέους στον ομοϊδεάτη του κυρίου Καρυώτη, εξ’ ίσου αξιότιμον, κύριον Στουρνάρα.
Διότι οι αποτιμήσεις του κυρίου Καρυώτη για την τράπεζα της Ανατολής, μπορούν να συγκριθούν μόνον με τις προβλέψεις του ΙΟΒΕ επί κυρίου Στουρνάρα για τις ευεργετικές επιδράσεις του μνημονίου.
Όπως επίσης και οι παρέες του κυρίου Καρυώτη, μπορούν να συγκριθούν μόνον με τις προσωπικότητες σαν τον κύριο Χριστοφοράκο, που τιμούσε στο ΙΟΒΕ ο κύριος Στουρνάρας.
Και στις δύο περιπτώσεις οι παρέες κουβαλούσαν βαλίτσες με εκατομμύρια. Μόνον που τα πλήρωσε στο τέλος ο Ελληνικός λαός.
Η ανταμοιβή σας θα είναι ανάλογη.

Posted by olympiada

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια