Αυτός είναι ο ελληνικής καταγωγής οδηγός που σκότωσε τους πεζούς στη Μελβούρνη



Ελληνικής καταγωγής είναι ο δράστης που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη προκαλώντας το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Μεταξύ των νεκρών είναι ένας άντρας και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα παιδί 10 ετών, ενώ περισσότεροι από 20 είναι οι τραυματίες.



Η αστυνομία πιστεύει πως ο 26χρονος έπεσε εσκεμμένα πάνω στο πλήθος. Μάρτυρες ανέφεραν πως ο δράστης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και ήταν σχεδόν κρεμασμένος έξω από το παράθυρο του οδηγού, φωνάζοντας στους πεζούς και την αστυνομία.


Σύμφωνα Herald Sun, ο δράστης ονομάζεται Δημήτρης Γκαργκασούλας – James «Jimmy» Gargasoulas, είναι 26 ετών και ζούσε στο Windsor.


Ο Γκαργκασούλας έχει ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας και σύμφωνα με την Αστυνομία της Βικτόριας, εμπλέκεται στην επίθεση με μαχαίρι εναντίον του αδερφού του που σημειώθηκε νωρίτερα, σήμερα, στο Windsor.

Τα σχόλια μίσους στον προσωπικό του λογαριασμό είναι εκατοντάδες από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομά του, με πολλούς από τους χρήστες να εύχονται τον θάνατό του.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια