Να ποιοί περιμένουν να ανοίξουν σαμπάνιες ! Ο Zuckerberg είναι παιδεραστής ! Η το πρώην "δεξί χέρι" του Κούλη ...


Βγαίνουν κάποιοι τυχάρπαστοι ( και ενδεχομένως και κρυφοανώμαλοι) και άσχετοι με το διαδίκτυο ...και γράφουν διάφορες βλακείες. Κάποιοι πίστευαν στην Ελλάδα οτι θα γίνουν διάσημοι κατηγορώντας το facebook ότι είναι πίσω από κάθε είδους ανώμαλους που συχνάζουν στα social media . Αυτά τους λένε αυτές τις βλακείες γράφουν.


Στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο το έγκλημα και ειδικά των παιδεραστών και άλλων μέσω διαδικτύου διώκεται με συγκεκριμένες μεθόδους και στοιχεία και ντοκουμέντα ηλεκτρονικά. Και επειδή η Ελλάδα είναι χώρα μη ηλεκτρονικά αναπτυγμένη εδώ και χρόνια στοιχεία που έστελναν στο πιάτο οι αρχές ξένων χωρών και κυρίως η interpole και το FBI βρίσκονταν στο πι και φι .

Τώρα αν κάποιοι έστηναν πχ ιστορίες τύπου μπουρδέλα.com ...για να μην φτάσουμε στους παστίτσιους ..πλέον και οι κυρά Κατίνα που δικτυώνεται στο fb και τον μόνο που ξέρει είναι να ποστάρει ...το καταλαβαίνει.

Όσο για το ποιοι είναι πραγματικοί και επικίνδυνοι ...και μάλιστα συμβατικοί και όχι ηλεκτρονικοί παιδεραστές (αν και δεν υπάρχει διαφορά ένας ηλεκτρονικός είναι ενδυνάμει και συμβατικός εγκληματίας και αντίστροφα ) τα γράφουμε για χρόνια σε αυτό το blog και διάφορα άλλα .

Και δείτε το λινκ και με το θέμα της εικόνας για να ξέρουμε τι λέμε ..και να το βουλώσουν τα δεξιο-παπαγαλάκια ανωμαλάκια
http://www.koutipandoras.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια