Με απάντηση 106 εκατ. ευρώ ο Ιβάν Σαββίδης ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον Κυριάκο Μητσοτάκη



Η παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου, στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε προκάλεσε αφορμή να εμπλακεί το όνομα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ σε αρκετά σενάρια πολιτικής φύσεως.

Οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη διαπίστωσαν μια έντονη προσπάθεια πολλών πολιτικών παραγόντων της χώρας να εμπλέξουν το όνομα του μεγαλομετόχου της της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με σχόλια περί «σχέσεων με την σημερινή κυβέρνηση».

Όλα αυτά, γιατί ο υπουργός Οικονομικών, όπως και η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, θέλησαν να παρακολουθήσουν, μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

Με ανακοίνωσή της όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνει αποστομωτική απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή, υπονόησε από το βήμα της Βουλής, σχέσεις ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και την κυβέρνηση.

Τα ποσά που έχει πληρώσει ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλα και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» θεωρούν αυτονόητο πως οποιαδήποτε ομάδα είχε καταβάλλει απευθείας στο ελληνικό κράτος το ποσό των 106.139.000 ευρώ μέσα στο 2016.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης κατέβαλε 10.428.000 ευρώ για τον ΠΑΟΚ. Αλλά πέρα από τα ποσά που έχει δώσει για τον ΠΑΟΚ υπάρχουν και αυτά που έχει δώσει για τις εταιρίες όπως η ΣΕΚΑΠ για την οποία έχει δώσει το ποσό των 92.481.000 ευρώ μέσα στο 2016. Επίσης για το Μακεδονία Παλλάς, τη Dimera Group 3.250.000 ευρώ.

Συνολικά το ποσό φτάνει τα 106.139.000€

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια