ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εισβολή διαδηλωτών στο ολλανδικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης - Ανέβασαν την τουρκική σημαία!




Κλιμακώνεται κι άλλο η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ολλανδίας, μετά τις απειλές που διατύπωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Γιλντιρίμ να «ξεπληρώσει» στην χώρα της Ε.Ε. την απέλαση της υπουργού του από το Ρότερνταμ.

Σήμερα, στο προξενείο της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη εισέβαλλαν Τούρκοι διαδηλωτές, όπως έγραψε η Χουριέτ, η οποία ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από την «επιδρομή»!

Μάλιστα, οι Τούρκοι διαδηλωτές αντικατέστησαν της σημαίας με την τουρκική, την οποία ανέβασαν στον ιστό, σε μια πρωτοφανή ενέργεια στην οποία δύσκολα μπορεί να βρει κανείς προηγούμενο, ακόμη και ανάμεσα σε χώρες με παραδοσιακά εχθρικές σχέσεις.

Να σημειωθεί ότι οι διπλωματικές έδρες των κρατών σε άλλες χώρες θεωρούνται βάσει του Διεθνούς Δικαίου ξένο έδαφος και η «εισβολή» σε αυτό θεωρείται επέμβαση σε άλλη χώρα.

Τεράστια εντύπωση προκαλεί επίσης πως παρά το γεγονός ότι οι τουρκικές αρχές έχουν αποκλείσει από χθες το βράδυ τα προξενεία και την πρεσβεία της Ολλανδίας στην Τουρκίας, υποτίθεται για λόγους ασφάλειας, συνέβησαν τέτοιου είδους επεισόδια.


το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια