ΕΛΛΗΝΙΚΟ GLAMOUR ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Στο Λευκό Οίκο το ζεύγος Πατούλη (photos)



Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης κι η εντυπωσιακή σύζυγός του Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Οίκο προς τιμήν της ελληνικής
ομογένειας με αφορμή την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.


Τον κ. Πατούλη και τους άλλους Έλληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ.Δημήτριος, Αμερικανοί βουλευτές και επιφανείς πολιτικές προσωπικότητες ελληνικής καταγωγής που ανήκουν στο στενό κύκλο συνεργατών του Αμερικανού Προέδρου, όπως το μέλος του Κογκρέσου Γκας Μπιλιράκης και ο Αν.Διευθυντής του Λευκού Οίκου Τζορτζ Τζιτζίκος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ είχε την ευκαιρία να έχει εποικοδομητικές συνομιλίες με σημαντικούς Ελληνοαμερικανούς παράγοντες της οικονομικής και πολιτικής ζωής των Η.Π.Α για τις επιπτώσεις της κρίσης που βιώνει η χώρα μας αλλά και για τους τρόπους ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των σχέσεων της χώρας με την ομογένεια της Αμερικής, η οποία είναι ουσιαστικό αρωγός στην προσπάθεια της Ελλάδας για εθνική αναγέννηση.

Φυσικά το «χρυσό» ζεύγος Πατούλη δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μέσα στον Λευκό Οίκο.


το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια