Αδιανόητη εξέλιξη - Ο 4ος ληστής του Π. Φαλήρου έμεινε κρυμμένος στην ντουλάπα για 14 ώρες και διέφυγε



Μια αδιανόητη εξέλιξη πρωτοφανή στα αστυνομικά χρονικά επιφύλασσε για την Ελληνική Αστυνομία η ληστεία που έγινε στο Π. Φάληρο την Δευτέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ληστής που αναζητούσαν οι αστυνομικοί δεν... είχε διαφύγει αλλά βρισκόταν κρυμμένος σε μια από τις ντουλάπες του διαμερίσματος! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ο δράστης έμεινε εκεί για 14 ολόκληρες ώρες χωρίς κανένας από τους αστυνομικούς που ερευνούσαν το διαμέρισμα του 8ου ορόφου να σκεφτεί να κοιτάξει μέσα στην ντουλάπα!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο ληστής –απόψε τα μεσάνυχτα και αφού σιγουρεύτηκε πως οι αστυνομικοί είχαν φύγει από το διαμέρισμα βγήκε από την κρυψώνα του, φέρεται να απείλησε με πιστόλι, τους ενοίκους που νωρίτερα είχε ληστέψει, όπως και άλλους ενοίκους που βγήκαν από τα διαμερίσματά τους για να δουν τι είχε συμβεί. Στη διαδρομή της διαφυγής απείλησε όποιον έβρισκε μπροστά του, βγήκε στον δρόμο χωρίς να γίνει αντιληπτός από αστυνομικούς και εξαφανίστηκε.

Τα φοβερά και τρομερά αυτής της ιστορίας, που θυμίζει… ανέκδοτο, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Ο δράστης από την αγωνία που είχε και από το άγχος που τον είχε κυριεύσει όλες αυτές τις ώρες που έμενε κρυμμένος… αφόδευσε μέσα στην ντουλάπα! Το μόνο θετικό για τις διωκτικές αρχές, τώρα, είναι πως έχουν στην κατοχή τους μια «μεγάλη ποσότητα» του DNA του!

Όταν οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία για την αδιανόητη εξέλιξη, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., αντιλαμβανόμενες το μέγεθος του φιάσκου, ρίχτηκαν στο κυνήγι του ληστή. Άμεση Δράση, μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μονάδες της ΟΠΚΕ ακόμη και αστυνομικοί με σκυλιά αναζητούν μέχρι και αυτή την ώρα τον ληστή στην περιοχή του Φλοίσβου και σε άλση της περιοχής του Π. Φαλήρου, χωρίς όμως έως τώρα να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη του!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια