Επιτέλους! Έτσι μπορείτε να εντοπίσετε τον κάτοχο ενός τηλεφωνικού αριθμού




Όλοι κατά καιρούς έχουμε δεχθεί κήσεις από άγνωστους σε εμάς τηλεφωνικούς αριθμούς...
Πολλοί από εμάς αν όχι όλοι θελήσαμε κάποια στιγμή να μάθουμε ποιος είναι ο κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού που μας πέρνει και με το που απαντάμε το κλείνει συνήθως για να μας σπάει τα νεύρα.

Εδώ λοιπόν εμείς παρουσιάζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βρούμε σε ποιον ανήκει ένας τηλεφωνικός αριθμός εφόσον βέβαια δεν έχει δηλωθεί ως απόρρητος που σημαίνει ότι δεν εμφανίζεται στους τηλεφωνικούς καταλόγους.

Ο γνωστός κατάλογος του ΟΤΕ που βρίσκεται στην διεύθυνση: 11888.gr και μας δίνει την δυνατότητα αναζήτησης σε επαγγελματικό και ονομαστικό κατάλογο.

Τα αποτελέσματα που μας δίνει είναι:

Το όνομα και το επώνυμο του κατόχου του αριθμού που αναζητούμε
Την διεύθυνση του και τον Τ.Κ. της περιοχής που μένει ο άνρθωπος που αναζητούμε
και το επάγγελμα του αν αυτό έχει καταχωρηθεί.

2. helppost.gr
Μία ιστοσελίδα που μας δίνει την δυνατότητα να αναζητήσουμε τον κάτοχο ενός τηλεφωνικού αριθμού στον επαγγελματικό και στον ονομαστικό κατάλογο του ΟΤΕ συγχρώνως για μία ακόμα πιο γρήγορη αναζήτηση διότι ψάχνει για εμάς συγχρώνως δύο καταλόγους και μας δίνει τα αποτελέσματα.

Μας δίνει επίσης την δυνατότητα να ψάξουμε για καταχωρήσεις που έχουν γίνει σε διάφορα sites μέσω του google δίνοντας έτσι πιο εύστοχα αποτελέσματα σε σχέση με μία απλή αναζήτηση στο google.

Ελπίζουμε με το άρθρο μας να σας βοηθήσαμε αρκετά και να βρήκατε τους κατόχους των αριθμών που μέχρι σήμερα ψάχνατε και δεν μπορούσατε να τους βρείτε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια