Κελάηδησε το πουλάκι: Έτσι στήνουν τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Μητσοτάκη - Έρχεται η ώρα να λογοδοτήσουν οι απατεώνες



Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν αποτελέσματα …Βορείου Κορέας για την συσπείρωση γύρω από τον Μητσοτάκη και ουδείς να αναρωτιέται πως γίνεται;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, έρχεται η ώρα της λογοδοσίας για τους απατεώνες των δημοσκοπήσεων που αλλοιώνουν την ίδια την φύση του πολιτεύματος. Διότι ο ρόλος τους δεν εξαντλείται στο να κάνουν λάθος και έπειτα να απολογούνται, αλλά είναι πολύ πιο συγκεκριμένος: Και στις 4 τελευταίες εθνικές αναμετρήσεις και ευρωεκλογές, οι δημοσκόποι κατάφεραν κάτι πολύ συγκεκριμένο: Να δημιουργούν αρνητικό ή θετικό κλίμα προεκλογικά για τα κόμματα που θέλουν να αποδομήσουν ή να ευνοήσουν αντίστοιχα, ώστε να επηρεάζουν την δυναμική του κόμματος ως προς τα ψηφοδέλτια!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Η ίδια δημοσκόπηση δείχνει το Ποτάμι με 14% και τους ΑΝΕΛ με 1,2%. Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι Ποτάμι 4%, ΑΝΕΛ 3,8%.
Τι συνέβη όμως; Κατά την διάρκεια του βομβαρδισμού των πλαστών δημοσκοπήσεων, στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού συρρέουν εν δυνάμει υποψήφιοι, αφού «είναι σίγουρος ο θρίαμβος», ενώ αντίστοιχα στους ΑΝΕΛ, εκατοντάδες στελέχη που θα ήθελαν να ενταχθούν, δεν το πράττουν διότι «δεν υπάρχει προοπτική εισόδου στην βουλή»! Αυτό ακριβώς αποτελεί εκλογική νοθεία, χάλκευση των αποτελεσμάτων και μάλιστα κατά συρροήν, αφού το σκηνικό επαναλήφθηκε σε 5 (πεντε) εκλογικές αναμετρήσεις.
Τώρα φαίνεται ότι το απόστημα σπάει και ανοίγουν τα στόματα. Η πρώτη αποκάλυψη είναι το πως οι δημοσκόποι καταφέρνουν να παρουσιάσουν τον Μητσοτάκη ως Κιμ Γιονγκ Ουν με ποσοστά συσπείρωσης που θα ζήλευε και ο Αμίν Νταντά. Ειδικά όταν ο εν λόγω πολιτικός εξελέγη πρόεδρος με οριακή πλειοψηφία του 50% και αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα.
Το κόλπο είναι απλό: Οι ψηφοφόροι της ΝΔ καταμετρώνται με βάση το τι ψήφισαν τις… προηγούμενες εκλογές! Κοινώς το ποσοστό του Μεϊμαράκη το χρεώνουν στον Μητσοτάκη, αποκρύπτοντας τα πραγματικά στοιχεία! Τα πραγματικά στοιχεία που είναι πραγματικός εφιάλτης για τον Μητσοτάκη, αφού σύμφωνα με πρόσφατο εύρημα δημοσκόπησης, το 80% των ψηφοφόρων της ΝΔ, δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν!
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της παράταξης δεν υπήρχε παρόμοιο ποσοστό αποδοκιμασίας. Γι’ αυτό και με δημοσκοπικά τεχνάσματα προσπαθούν να τον κρατήσουν όρθιο…
olympia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια