Με εντολή Αλαφούζου η νέα ΑΘΛΙΑ επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Ιβάν Σαββίδη; Χοντρό παρασκήνιο



Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ

Με απίστευτους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στον Ιβάν Σαββίδη ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Και το έπραξε αυτό από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σε μία περίοδο που ο Γιάννης Αλαφούζος κλιμακώνει τις επιθέσεις σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αφού πρώτα ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι"δεν θα ρωτήσουμε τον κ. Σαββίδη για να γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός", είπε πως "οι επενδυτές είναι ευπρόσδεκτοι αλλά οι επενδύσεις δεν πρόκειται να γίνουν με όρους Φαρ Ουέστ".

Καταλάβατε; Ο Άδωνις Γεωργιάδης που δήθεν κόπτεται για τις επενδύσεις και την ελεύθερη οικονομία βρίζει έναν από τους λίγους επιχειρηματίες που επενδύουν σοβαρά στη χώρα αυτή. Και το κάνει σε μία περίοδο που ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει στα χέρια του τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και ετοιμάζεται για δυνατό μπάσιμο στα ΜΜΕ, προκαλώντας τρόμο στην ντόπια διαπλοκή. Επιβεβαιώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης την εξάρτηση τη δική του, αλλά και του ανίκανου Μητσοτάκη από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Ήδη στην πιάτσα λέγεται έντονα πως οι επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας στον Ιβάν Σαββίδη γίνονται πλέον σε καθημερινή συνεννόηση με τον Γιάννη Αλαφούζου. Όσοι το υποστηρίζουν αυτό θυμίζουν τη στάση της Νέας Δημοκρατίας έναντι του εφοπλιστή όταν στο επίκεντρο βρισκόταν το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Τότε τα δελτία Τύπου στέλνονταν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από το Φάληρο. Η Νέα Δημοκρατία είχε αναλάβει εργολαβικά τη στήριξη του ΣΚΑΪ και του Αλαφούζου και όχι μόνο. Ο δε Άδωνις Γεωργιάδης είχε γελοιοποιηθεί λέγοντας ψέμματα ότι δήθεν κορυφαίος υπουργός του είχε πει ότι η κυβέρνηση ήθελε να κλείσει τον ΣΚΑΪ, ο οποίος, ωστόσο στη συνέχεια πήρε την πρώτη τηλεοπτική άδεια.

Τώρα, λένε οι γνωρίζοντες, ο Αλαφούζος δασκαλεύει τον Άδωνι Γεωργιάδη. Κατάντια.

Άδωνις Γεωργιάδης
Αλαφούζος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια