ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο εισαγγελέας ασκεί δίωξη για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς




Ολυμπιακός - Πλατανιάς
Ραγδαίες εξελίξεις

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αποφάσισε να ασκήσει δίωξη στον Ολυμπιακό, για τις καταγγελίες των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά ότι υπήρξαν βιαιοπραγίες κατά μελών της ομάδας στο «Καραϊσκάκη».

Το SDNA είχε αποκαλύψει την περασμένη Τρίτη ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ζητήσει τις καταθέσεις των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, προκειμένου να διαπιστώσει αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις σχετικά με όσα καταγγέλονται για το παιχνίδι της 1ης Απριλίου στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα υπάρχουν τουλάχιστον 15 ποδοσφαιριστές και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της χανιώτικης ομάδας που χουν καταθέσει ότι υπέστησαν βία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στην εισαγγελία Χανίων έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πειραιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αποφάσισε να ασκήσει δίωξη στους Πειραιώτες και να καλέσει σε απολογία την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα (15/5).

sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια