Απίστευτο: Τον Μπογδάνο προσλαμβάνει το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας (;) - Τον στηρίζει ο Άδωνις (ΦΩΤΟ)




Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Μπορεί να απολύθηκε από το ΣΚΑΪ, μιας και η διοίκηση του σταθμού δεν ανέχτηκε τις πρωτοφανείς αθλιότητες σε βάρος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο η Νέα Δημοκρατία, η οποία θα τον έχει και υποψήφιο, σύμφωνα με πληροφορίες, στις επόμενες εκλογές, ανοίγει την αγκαλιά της για να τον υποδεχτεί και να τον εντάξει στο επικοινωνιακό της επιτελείο. Αυτό αναφέρουν μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, οι πληροφορίες.

Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στηρίζει απόλυτα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μιας και όπως έγραψε στο facebook "Έχει να δώσει πολλά στη μάχη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ".

Καμία έκπληξη δεν θα προκαλέσει μία τέτοια εξέλιξη, αφού η Νέα Δημοκρατία είναι γεμάτη Μπογδάνους και από πρόσωπα που γοητεύονται από τις παραδόσεις της λατινοαμερικάνικης δεξιάς και ακροδεξιάς. Επομένως θα βρεθεί στο φυσικό του περιβάλλον. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δε έχει πάει ένα βήμα παραπέρα αφού γράφει: «Στις πιο σκληρές εποχές του αντιμνημονίου όταν το παράλογο είχε κυριαρχήσει και πήγαινε την χώρα μας στον γκρεμό ο Σκάϊ και η Καθημερινή ήταν οι φωτεινοί πυρσοί της λογικής που φώτιζαν λίγο το σκοτάδι»...

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης δείχνει να συμφωνεί με τις απόψεις του Μπογδάνου, μιας και εντοπίζει το λάθος του αποκλειστικά στο ότι έπρεπε να προβλέψει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια