Κόλαση στην ΝΔ ! Για παράγκα Σαμαρά Κούλη μέσα στο κόμμα έκανε λόγο ο Μεϊμαράκης.


Μία τοποθέτηση γεμάτη αιχμές για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των Προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής αφού ξεκαθάρισε ότι συντάσσετε με την πρόταση του κόμματος τον διευκρίνισε ότι δεν συμμετέχει στην εσωκομματική διαβούλευση για τις προτάσεις του κόμματός του. «Εγώ συντάσσομαι με την άποψη του κόμματός μου αν και δεν συμμετέχω στις εσωκομματικές διαβουλεύσεις για τα πρόσωπα»είπε χαρακτηριστικά έχοντας επισημάνει νωρίτερα ότι συμμετέχει στη διάσκεψη μόνο ως πρώην πρόεδρος της Βουλής. Οι αιχμές από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στράφηκαν προς την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τοπ πρόσωπο του Ροδόλφου Μορώνη, ο οποίος είχε προταθεί από την πλευρά της κυβέρνησης για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ. «Πολλοί προσπαθώντας να παρερμηνεύσουν τις απόψεις μου στην προηγούμενη Διάσκεψη , που ενώ τόνισα ότι τα πρόσωπα που έφερνα στη Διάσκεψη ήταν μετά από διαβούλευση , επειδή συμφώνησα στο όνομα του κ. Μορώνη ως και παράγκα χαρακτηρίστηκα μέσα στη Ν.Δ. Την πρόταση που είχα φέρει για τον κ. Μορώνη ήταν απόφαση της ηγεσίας. Η τότε ηγεσία μου είχε αναθέσει αυτή την πρόταση» είπε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι ο κος Μορώνης είχε τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ και παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ στην προηγούμενη διάσκεψη των προέδρων υπήρξαν διαρροές εναντίων του κου Μορώνη από το περιβάλλον του Μεσσήνιου πολιτικού.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λίγο πριν κλείσει την παρέμβασή του δεν παρέλειψε να αφήσει ακόμα μία αιχμή για τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνοντας ότι θα συνταχθεί με την πρόταση του κόμματός του ακόμη και αν αυτή αλλάξει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γι’ αυτό θέλω να τονίσω ότι εγώ δεν στέκομαι στα πρόσωπα. Συντάσσομαι με τη Ν.Δ και θα συνταχτώ με όποια πρόταση της Ν.Δ. ακόμα και αν αλλάξουν άποψη και πάλι και στηρίξουν άλλον υποψήφιο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια