Οταν ο "Βούδας" της Ραφήνας ...πήγε στον Όσιο Παΐσιο


Τελικά έχουν πλάκα αυτοί οι Καραμανλήδες. Ο Μπάρμπας του Κωστάκη ο "Εθνάρχης" είχε το παρατσούκλι θεός ! Και αυτό γιατί μιλούσε πάντα με χρησμούς ! Απο το ποιος ¨κυβερνά αυτό τον τόπο" στην δολοφονία του Λαμπράκη και με πολλούς μετέπειτα και ειδικά όταν χρημάτισε πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δηλαδή μια ζωή "γλάστρος" της δεξιάς !

Τώρα για τον ανιψιό είναι πρόσφατη η διακυβέρνηση τα κατορθώματά του ...ο επίσης "βουβός" πολιτικός του λόγος κλπ . Όταν δεν αποσύρθηκε στην Ραφήνα αφού αποφάσισαν τα συμφέροντα που εκπροσωπούσαν αμφότεροι να βάλουν πρωθυπουργό τον ΓΑΠ ...έγινε εντελώς Βούδας ! Αρά ο Παΐσιος του πάει γάντι!
Δείτε τώρα και σχετικό σχόλιο από το ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ...για την πορεία τους προς τον Παίσιο !

Θέλοντας προφανώς να αποστασιοποιηθεί για όσα συμβαίνουν στην Αθήνα με τις τηλεοπτικές άδειες και να δείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το ΕΣΡ, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα πήγαν να προσευχηθούν στον Όσιο Παΐσιο. Το ζεύγος Καραμανλή επισκέφθηκε την οικία του Οσίου και έκανε πεζοπορία προς τη Μονή Στoμίου, ακολουθώντας τα βήματά του. Είδε το κελί του Οσιου Παϊσίου, όπου έμεινε επί τετραετία. Με την είσοδο του πρώην πρωθυπουργού στη Μονή άρχισαν οι καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα. Ο κ. Καραμανλής μίλησε με τους μοναχούς, τον κέρασαν χορτόπιτα και έβγαλε μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια