Νέες φουρτούνες για Λεβέντη: Καταγγελία από πρώην υποψήφιο του ότι του ζήτησε χρήματα προκειμένου να τοποθετηθεί ψηλά στην λίστα!


Μήνυση εναντίον του Βασίλη Λεβέντη καταθέτει πρώην πολιτευτής του, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι του ζήτησε και χρήματα προκειμένου να τοποθετηθεί σε υψηλή θέση στην λίστα! Πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής Νικόλαο Γεωργίου.

Στη μηνυτήρια αναφορά ο πρώην πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων υποστηρίζει ότι ο Βασίλης Λεβέντης του ζήτησε χρήματα προκειμένου να τοποθετηθεί πιο ψηλά στη λίστα! Συγκεκριμένα αναφέρει: “Επίσης σε προσωπική μας συνάντηση μου είχε ζητηθεί από τον κύριο Λεβέντη, αν θέλω να τοποθετηθώ σε πιο υψηλή θέση στη λίστα θα πρέπει να καταθέσω κάποιο ποσό στο ταμείο του κόμματος...”
«Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μας χρησιμοποίησε και μας εξαπάτησε για τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015», αναφέρει ο Νικόλαος Γεωργίου. «Η συμφωνία μας με τον Β. Λεβέντη δεν τηρήθηκε και δεν εφαρμόστηκε», συνεχίζει. «Εξαπατηθήκαμε και ηθικώς και νομικώς, όλος μου ο αγώνας που έκανα στην Περιφέρεια μου τον κόσμο που πήγαινα στα γραφεία πήγανε άδικοι και χαμένοι, για να ωφεληθεί ο κ. Λεβέντης»...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια