Τα 5 τρόφιμα της μακροζωίας: Ένας 113χρονος αποκαλύπτει το μυστικό του!



Αυτή η ιστορία είναι για έναν ηλικιωμένο άνδρα 113 χρόνων που αποκαλύπτει το μυστικό για την μακρά και υγιή ζωή του. Ο Bernardo LaPallo είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που γεννήθηκε το 1901. Στην ηλικία των 113 χρόνων, που είναι αρκετά παραπάνω από ό, τι ζουν οι περισσότεροι από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, έχει καταφέρει να ζήσει αυτό το καιρό, γιατί έχει μια ισχυρή θέληση να ζήσει περισσότερο και λόγω της μεγάλης του πειθαρχίας. Σε αυτό το άρθρο, ο ίδιος αποκαλύπτει πώς μπορείτε κι εσείς να ζήσετε περισσότερο. Ο LaPallo είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από το Mesa, της Αριζόνα και ο ίδιος ποτέ δεν αρρώστησε, λόγω της απόφασής του να αποφεύγει το κρέας και να καταναλώνει μόνο βιολογικά τρόφιμα και λαχανικά. Κληρονόμησε αυτή την καταπληκτική ιδέα από τον πατέρα του, ο οποίος δεν ήταν μόνο ένας γιατρός, αλλά και ένα, επίσης, πολύ πειθαρχημένο άτομο. Θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας ότι στην ηλικία του, εξακολουθεί να είναι σε θέση να εκτελέσει τις καθημερινές δραστηριότητες του, ενώ ακόμη, διαβάζει βιβλία και λύνει σταυρόλεξα. Όταν ήταν 110, αποφάσισε να αποκαλύψει τα 5 μυστικά φαγητά, έτσι ώστε να μάθετε κι εσείς τι πρέπει να καταναλώνετε ώστε να παραμείνετε υγιείς και να ζήσετε μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή.

Μέλι Αν ποτέ και για οτιδήποτε χρειαστείτε γλυκαντική ουσία, χρησιμοποιήστε το μέλι γιατί είναι το καλύτερο φυσικό γλυκαντικό και είναι εξαιρετικά υγιεινή και ωφέλιμη επιλογή για τον οργανισμό σας.

Σκόρδο Όλοι γνωρίζουμε τα καταπληκτικά ιατρικά οφέλη του σκόρδου. Έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές (και ανθελμινθικές!!) ιδιότητες που δεν προκαλούν παρενέργειες.

Σοκολάτα Αν δεν το ξέρατε, η σοκολάτα είναι γνωστό ως τροφή των εμπορευμάτων («Τροφή: Μια μικρή βοήθεια, σας παρακαλώ, από όποιον ξέρει πως αποδίδεται το «food of the goods»).

Σύμφωνα με τον LaPallo, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό τρόφιμο για να έχετε μια μακρά διάρκεια ζωής και εξηγεί ότι η σοκολάτα δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Και βέβαια, όταν μιλάμε για σοκολάτα, εννοούμε την μαύρη:

Σοκολάτα: Υπόκυψε στον πειρασμό της και προσοχή στους πηχυαίους τίτλους, δεν είναι πάντα ότι δείχνουν: Πόση στέβια έχουν οι σοκολάτες «με στέβια»;

Ελαιόλαδο Μπορείτε να βρείτε το ελαιόλαδο σε όλα τα καταστήματα τροφίμων, δεν είναι καθόλου ακριβό και θα πρέπει να έχετε στην κουζίνα σας και να το χρησιμοποιείτε, σε καθημερινή βάση, καθώς είναι, επίσης, εξαιρετικά υγιεινό.

Κανέλα Η κανέλα λαμβάνεται από το φλοιό του δέντρου κανέλας και χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται ως φάρμακο. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για τη μείωση της χοληστερόλης του αίματος και την πρόληψη του διαβήτη. Φυσικά ο παππούς εκεί που ζει, δεν γνωρίζει και μία ακόμη Ελληνική τροφή που προάγει την υγεία και την μακροημέρευση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια