Γερμανία: Έλληνας έσωσε την κόρη του και «έσπασε» στο ξύλο τον Σύρο βιαστή


Πραγματικά απίστευτη είναι η ιστορία που δημοσιεύεται στα γερμανικά ΜΜΕ και αναφέρει πως ένας Έλληνας πατέρας έσωσε την κόρη του από τα χέρια Σύρου βιαστή και εν συνεχεία... τον ξυλοφόρτωσε.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Kleve. Η 23χρονη κοπέλα είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους και φίλες.

Η διασκέδαση τελείωσε τα ξημερώματα (5:30). Όταν βγήκε από το νυχτερινό μαγαζί, για κακή της τύχη δεν βρήκε διαθέσιμο ταξί. Αναγκάστηκε, λοιπόν, να διανύσει την απόσταση μέχρι το σπίτι της, με τα πόδια.

Καθώς περπατούσε μέσα στη νύχτα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα να την ακολουθεί. Δίχως να χρονοτριβήσει, κάλεσε από το κινητό τον πατέρα της. Ο 57χρονος άνδρας ήταν... έτοιμος να επέμβει. Βγήκε στον δρόμο και σύντομα είχε φτάσει στο σημείο που βρισκόταν η 23χρονη κόρη του.

Τότε βρήκε τον Σύρο μετανάστη να έχει καθηλώσει την νεαρή γυναίκα στην άσφαλτο και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα. Ο Γερμανός πατέρας, που έφτασε στο σημείο με μηχανάκι, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε αμέσως στον Σύρο μετανάστη, ο οποίος, στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος. Ο 57χρονος δεν λυπήθηκε τον μετανάστη, τον οποίο χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στην άσφαλτο.

Τότε κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον μεθυσμένο μετανάστη, ο οποίος είχε επιτεθεί στην 23χρονη κόρη του. Ο Σύρος μετανάστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ μόλις περάσει από δικαστήριο και εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί από τη Γερμανία.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ..." θα απελαθεί από τη Γερμανία." ...και θα ερθει πακετο ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , που αλλου; Μηπως θα τον πανε και κατα κρητη μερια; μαζι με τα αλλα μπουμπουκια που ΜΑΖΙΚΑ απελαυνει πλεον η γερμανια; Ή θα τον χωσουνε σε κανα σαπιοκαραβο και βουρ για Ασσαντ δια τα περαιτερω; ΛΕΩ ΓΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή