Τι συνέβη στο Βερολίνο με τον Μητσοτάκη και τον Σόιμπλε; – Τι «ξέχασε» να πει στη Βουλή ο πρόεδρος της Ν.Δ.; Του το…θύμισαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ΕΡΤ!





Λίγοι κατάλαβαν χθες, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την εγκληματικότητα στη Βουλή πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ζήτησε… εκλογές!
Το θέμα συζητήθηκε (όχι σε μεγάλη έκταση) μεταξύ ..βουλευτών της Ν.Δ., ωστόσο χθες το απόγευμα, στην ΕΡΤ, μεταδόθηκε ως αποκλειστικό ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν ζήτησε πρόωρη προσφυγή στην κάλπη λόγω Σόιμπλε!


Ειδικότερα, στην εκπομπή «Αίθουσας Σύνταξης», συζητήθηκε το παρασκήνιο της προ ολίγων ημερών συνάντησης στο Βερολίνο, μεταξύ του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Ακριβοπούλου, είπε πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει τα συνεχή αιτήματα περί πρόωρων εκλογών, τουλάχιστον μέχρι τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης στη Γερμανία το φθινόπωρο.


Βέβαια, οι λέξη «εκλογές» υπήρχε στην δευτερολογία του προέδρου της Ν.Δ. Διαβάστε το απόσπασμα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: «…Και τολμάτε να ρωτάτε αν θέλουμε εμείς να κλείσει η αξιολόγηση ή να πάμε σε εκλογές; Σας το είπαμε ξεκάθαρα. Σας το έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Έχετε την αποκλειστική ευθύνη της διαπραγμάτευσης και την αποκλειστική ευθύνη των καθυστερήσεων. Μην ψάχνετε, λοιπόν, κ. Τσίπρα, για δεκανίκια και συνενόχους. Δεν σας εμπόδισε το δικό μας αίτημα για εκλογές να κλείσετε τη διαπραγμάτευση. Έτσι δεν είναι; Εσείς διαπραγματεύεστε…».
http://www.crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια