Ο Τσαβούσογλου απειλεί την Ελλάδα – «Ο Καμμένος να έρθει στα συγκαλά του»


Σφοδρή επίθεση κατά του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, καλώντας τον μάλιστα να έρθει στα συγκαλά του και να μαζέψει τα μυαλά του στο κεφάλι!

Σε συνέντευξή του στην τουρκική Hurriyet ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου εκτόξευσε απειλές και εναντίον της Ελλάδας, εκφοβίζοντας με… ατύχημα.

«Φιλονικίες ανάμεσα στις δύο χώρες οφείλουμε να επιλύονται με διάλογο. Πρέπει να είμαστε διακριτικοί. Αν κορυφωθεί η ένταση, Θεός φυλάξοι, μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα και τότε δεν θα μπορεί να υπάρξει επιστροφή. Εμείς φερόμαστε με ωριμότητα. Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έπρεπε να συμπεριφερθεί με ωριμότητα«.

Όσον αφορά στο Αιγαίο, ο Ταβούσογλου αναφέρει πως γίνονται διερευνητικές συνομιλίες όλο τον χρόνο. «Ο Τσίπρας είναι συγκυβέρνηση με τον αρχηγό ακροδεξιού κόμματος που είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας. Αυτός ο υπουργός διαρκώς προκαλεί. Η Ελλάδα προκαλεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εμείς συμπεριφερόμαστε στους γείτονές μας με σοφία ώστε να μην υπάρχει ένταση!» λέει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας αποδεικνύοντας ότι η ηγεσία της γείτονος έχει δική της θεώρηση των πραγμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια