“Έχει off shore και εταιρεία στην Ελβετία, η Μαρέβα, που διακινεί μεγάλα ποσά τρίτων και ανώνυμων funds ;;;” !


Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα της Μαρέβας Μητσοτάκη, φέρνει στην επιφάνεια η εφημερίδα Documento.
Μετά τον σάλο που προέκυψε από την αγορά του ακίνητου στο κέντρο του ..
Παρισιού από τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, η εφημερίδα κάνει λόγο για ύπαρξη offshore στο όνομα της κ. Μητσοτάκη, για την οποία δεν έχει παρουσιάσει στοιχεία.
Συγκεκριμένα, «ελβετική εταιρεία που φέρεται να ανήκει στη Μαρέβα Μητσοτάκη, έπρεπε να ελεγχθεί στο πλαίσιο της αναζήτησης του πόθεν έσχες, αφού διακινεί μεγάλα ποσά που ανήκουν σε funds και ανώνυμους επενδυτές.
Η επιχειρηματική διαδικασία δεν είναι παράνομη, αλλά δεν είναι γνωστό τι συμβαίνει με τα ποσά που διακινήθηκαν, συνήθως ως περιουσιακά στοιχεία ανώνυμων funds.
Μία ακόμη εταιρεία, η οποία εντοπίζεται στον κατάλογο των offshore εταιρειών των νησιών Κέιμαν, φαίνεται πως συνδέεται με κάποια στοιχεία με την εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, έχει την ίδια διεύθυνση, ενώ παρουσιάζεται σε κοινό διαφημιστικό».

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα, η πιθανότητα ύπαρξης offshore η οποία σχετίζεται με τη Μαρέβα Μητσοτάκη, καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για κατάθεση του πόθεν έσχες και κυρίως για έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές.


το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια