Anonymous! Χάκαραν 10.000 sites με Παιδική Πορνογραφία και τα έσβησαν για ΠΑΝΤΑ από το Διαδίκτυο! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Ένας χάκερ που ισχυρίζεται ότι ανήκει στην ομάδα των αυτόκλητων τιμωρών Anonymous κατέβασε το 20% των σελίδων του dark web
To σκοτεινό διαδίκτυο, (dark web όπως είναι ευρέως γνωστό) είναι ένας ανώνυμος διαδικτυακός ιστός, στον οποίο σκιώδεις χρήστες έχουν πρόσβαση σε κρυφές υπηρεσίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για θετικούς είτε για αρνητικούς σκοπούς. 
Αποτελείται από τα αποκαλούμενα σκοτεινά δίκτυα ή darknet, συνήθως δίκτυα επικάλυψης, που προσεγγίζονται με συγκεκριμένο λογισμικό και άδειες με τη συχνή χρήση πρωτοκόλλων και θυρών που απαντώνται σε μη τυποποιημένες επικοινωνίες. Δύο χαρακτηριστικοί τύποι σκοτεινών δικτύων είναι τα δίκτυα F2F , που χρησιμοποιούνται για ανταλλαγές αρχείων με σύνδεση peer-to-peer.
Η επίθεση είχε ως στόχο πάνω από 10.000 σελίδες του dark web που πουλούσαν ή κοινοποιούσαν παιδική πoρνογραφία. Το dark web σχετίζεται συχνά με εγκληματική δραστηριότητα και παράνομο περιεχόμενο, όπως η κακόφημη διαδικτυακή αγορά ναρκωτικών Silk Road.
Το Silk Road ηταν μια διαδικτυακή Μαύρη Αγορά που βρίσκοταν στο Deep Web. Η πρόσβαση σε αυτό γίνοταν αποκλειστικά μέσω του δικτύου Tor, έτσι ώστε οι χρήστες του να είναι ανώνυμοι και η ταυτότητα τους να παραμένει ασφαλής. Η ιστοσελίδα αυτή πρωτοεμφανίστηκε το 2011, ενώ η ανάπτυξη της είχε ξεκινήσει 6 μήνες πριν. Το Silk Road μερικές φορές αποκαλείται το Amazon των παράνομων ναρκωτικών ή το eBay των ναρκωτικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια