- Ο δράστης προπηλακίστηκε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων
- Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του και φωτογραφίες του
- Ο 52χρονος συνελήφθη την
περασμένη Πέμπτη (04.05.2017)
- Επιμένει πως όλα έγιναν με τη συμφωνία της κοπέλας
- Μιλάει για ακόμη μια κοπέλα με την οποία έκανε ανάλογες πράξεις
- Λέει ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιούσε κάμερες
- Σοκάρει η κατάθεση της 20χρονης εναντίον τουΣυνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον 52χρονο που βασάνιζε και βιάζε 20χρονη φοιτήτρια, στο διαμέρισμά του στη Δάφνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, ο δράστης είχε πιστοποίηση αποτελέσματος αναπηρίας, σύμφωνα με την οποία έχει 95% τύφλωση και στα δύο μάτια.
Μάλιστα, εξετάστηκε από γιατρούς σε δύο μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, στο “Γεννηματά” και στο "Αττικό", ενώ είχε κάνει και εξειδικευμένες εξετάσεις σε ιδιωτικό κέντρο, που ασχολείται με τα συγκεκριμένα προβλήματα όρασης.Ωστόσο, τις παραπάνω γνωματεύσεις έρχονται να διαψεύσουν οι γείτονες του 52χρονου, οι οποίοι -μεταξύ άλλων- αναφέρουν πως οδηγούσε μηχανάκι!
«Ήταν εδώ της περιοχής ο άνθρωπος, κυκλοφορούσε με ένα παπάκι… γενικά, ψυχικά δεν πρέπει να ήταν καλά, τον είχα διώξει 2-3 φορές από το μαγαζί. Τον έδιωξα γιατί ο χαρακτήρας του δεν ήταν σωστός, είχε πρόβλημα. Δεν επικοινωνούσε εύκολα, ήταν σε άλλο κόσμο. Το έπαιζε ξερόλας, ακριβώς, το έπαιζε χάκερ, ισχυριζόταν ότι ήξερε τα πάντα σε όλους στους τομείς και γενικά έβλεπες ότι το μάτι του γυαλίζει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας που διατηρεί μαγαζί με αναλώσιμα μελάνια και εκτυπώσεις στην οδό Αβέρωφ στην Δάφνη.
Ο 52χρονος σύμφωνα με τις μαρτυρίες οδηγούσε μέχρι και πριν από λίγο καιρό ένα μηχανάκι άσπρο σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες του Κώστα ιδιοκτήτη του καταστήματος με αναλώσιμα εκτυπωτών.
«Οι γνώσεις του στους υπολογιστές ήταν μέτριες για αυτά που έλεγε. Να μεταδίδει βιντεάκια ναι δεν είναι δύσκολο πόσο μάλλον και ένα ζωντανό βίντεο. Θα μπορούσε ένα το κάνει ο οποιοσδήποτε μπορεί να σηκώσει ένα βίντεο. Έχω να τον δω περίπου στον ενάμιση χρόνο από εδώ στο μαγαζί. Αλλά γενικά τον ήξερα είναι της περιοχής, οδηγεί ένα μηχανάκι άσπρο. Δεν ήξερα ότι είναι τυφλός. Δεν ξέρω πόσο καιρό και ότι έμαθα ότι είναι τυφλός είναι από τα κανάλια. Είμαι 20χρονια στην περιοχή και τον θυμάμαι να οδηγεί μηχανάκι. Πριν από ένα χρόνο δηλαδή τον είχα δει σίγουρα».


Ο κ. Μιχάλης, σύζυγός ιδιοκτήτριας του φαρμακείου που βρίσκεται στην καρδιά της Δάφνης πίσω από το Δημαρχείο επί των οδών Κανάρη και Δερβενακίων υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι ο άνθρωπος οδηγούσε μηχανάκι και διατηρούσε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές κάπου στην περιοχή.
«Είναι ένας επικίνδυνος βλάκας, και ένας βλάκας είναι ικανός για όλα… έχω να τον δω πάνω από 4 χρόνια. Έμενε εκεί στην γωνία στην Αβέρωφ και μετά χώρισε και έφυγε. Ο άνθρωπος οδηγούσε μηχανάκι όταν τον είχα δει πριν από 4 χρόνια. Γύρναγε σε όλη την γειτονιά και είχε ένα μαγαζί εκεί πίσω από το δημαρχείο αλλά δεν θυμάμαι τι πούλαγε. Μάλλον κάτι με ηλεκτρονικά» είπε.
Τέλος, ο Γιάννης γείτονας του από την άλλη μεριά της Δάφνης που μετακόμισε όταν χώρισε με την γυναίκα του και πήγε να μείνει στο σπίτι της συντρόφου του τονίζει ότι είχε συχνούς τσακωμούς με την σύντροφο του που ακουγόντουσαν σε όλη την γειτονιά.
«Πως δεν κυκλοφορούσε; Κυκλοφορούσε συχνά αλλά μου ήταν τελείως αδιάφορος ως άνθρωπος και όταν τον είδα στο διαδίκτυο μου φάνηκε περίεργο. Είπα αυτός ο άνθρωπος έκανες αυτή την δουλειά. Προβλήματα όρασης δεν είχε απλώς είχε πολλούς τσακωμούς με την σύντροφο του. Άκουγα φωνές. Ήταν περίεργος άνθρωπος και για αυτό μου ήταν και αδιάφορος. Είχε μαζέψει σκυλιά και γατιά πάνω στο μπαλκόνι του, δημιουργούσε προβλήματα τέτοια. Δεν είχε ούτε καλημέρα με άνθρωπο» είπε.


newsit.gr