ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από τις ανακοινώσεις των συνδέσμων του ΠΑΟΚ κατά του αρχιδιαπλεκόμενου Μητσοτάκη




Με επίσημες ανακοινώσεις τους, τόσο ο Πανελλήνιος Συνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Αθηνών, όσο και αυτός του Κορδελιού στρέφονται κατά των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, και κυρίως του αρχιδιαπλεκόμενου προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη που καταφέρθηκε ανοιχτά εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του ΠΑΟΚ.

Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι χοντραίνει το παιχνίδι μετά τις δηλώσεις και τις τοποθετήσεις πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, αφού δύο σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ πήραν ανοιχτά θέση με επίσημες ανακοινώσεις τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Αθηνών:

«Στον ΠΑΟΚ ζούμε πανηγυρικές στιγμές μετά την ΠΑΝΑΞΙΑ κατάκτηση του Ελληνικού Κυπέλλου Ελλάδας και την ηδονική κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Βόλευ στην έδρα των σιχαμάτων απόκληρων του ΝΑΤ.

Μολονότι ακούγαμε όλες τις περασμένες ημέρες βαρυσήμαντες δηλώσεις κατά φαντασία σημαινόντων ανθρώπων γεμάτες υπονοούμενα για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, αποφασίσαμε να μην τους δώσουμε περαιτέρω υπόσταση απαντώντας τους, ωστόσο παρατηρούμε πως οι δύο τελευταίες στέψεις της ομάδας έγιναν αιτία για ακόμα πιο απροκάλυπτο τσατσιλίκι και αλαζονική υπεροψία (πέτσινα πέναλτυ, μαιμού τίτλους και αδικίες).

Πρώτη φορά απο τα χρονικά ιδρύσεως του κρατιδίου με σημαία την Βρετανική Εταιρία Ανατολικών Ινδιών , αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και όμως ο Κούλης, εκτός απο Κούλης, έχει και θεσμικό ρόλο) καταφέρεται ανοικτά κατά ενός Αθλητικού Συλλόγου με τέτοιο μένος, και συστηματικότητα.

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών, δεν θα ανεχθούμε άλλες προσβολές απο τον ευεργετημένο πρόεδρο των Παραπολιτικών , υπερ της ομάδας του Βασικού Χορηγού της νουδούλας.

Γνωρίζουμε και για τις κουμπαριές και για τα γλέντια στα Χανιά , γνωρίζουμε οτι ο εκλεκτός της Siemens και φανατικός της οικοσκευής της οφείλει ανταποδοτικότητα στον Ευεργέτη Χορηγό, γνωρίζουμε οτι ο πονεμένος πολιτικός κρατούμενος της χούντας στην τρυφερή ηλικία των έξι μηνών τοποθέτησε την παγκοσμίως γνωστή και αναγνωρισμένη για το υψηλότατο iq της, αννούλα επικεφαλής του σκιώδους υφυπουργείου Αθλητισμού ούτως ώστε η τελευταία να κάνει επερωτήσεις στη Βουλή κατά της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, διορισμένης απευθείας απο την ΦΙΦΑ, επομένως υπερ του Μέγα Χορηγού για τα όσα ευεργετικά έχει πετύχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε για την ντροπολογία του 2014 με την οποία επιχειρήθηκε η κατάργηση της «Διαύγειας», απο τον ταπεινό υπηρέτη της διαπλοκής νεοφιλελέρα, γνωρίζουμε και κατανοούμε την θέση του ευεργετημένου Κοτσόβολου των Γερμανών (τον Φλεβάρη του 2015 εκστασιασμένος υπενθύμισε στη Βουλή των Ελλήνων τη δυνατότητα εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας σε υπερεθνικούς θεσμούς).

Γνωρίζουμε επίσης πόσο πετυχημένος businessman ήταν ο ευεργετηθείς δεδομένου οτι πήρε δάνειο για να εκδόσει μια εφημερίδα στα Χανιά (μας διαφεύγει η ονομασία της, γάβρος, μαρίδα, κήρυκας των αποβλακωμένων, κάπως έτσι), και αφού την πιστόλιασε, το μη εξυπηρετούμενο δάνειο κλήθηκε να το πληρώσει κατά την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών ο ίδιος προβατολαός που ενδεχομένως αύριο θα τον εκλέξει και πρωθυπουργό του προτεκτοράτου.

Γνωρίζουμε και να το ξέρει πως δεν θα ανεχτούμε άλλο καουμποισμό, ασχέτως αν για μας είναι απολύτως αδιάφορες οι πολιτικές θεωρήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Ούτε συντασσόμαστε, ούτε τις απορρίπτουμε, δεσμεύουν όμως μόνο αυτόν και σε καμία περίπτωση τον κόσμο του Δικεφάλου. Εμείς στρατός δεν είμαστε, ούτε πρόκειται να εκλέξουμε χορηγικό Δήμαρχο, όπως οι αγαπημένοι του Κούλη, γνωστοί και ως η αριστεία της Τρούμπας. Ο εν λόγω μπορεί να πανηγυρίζει φορώντας κασκόλ της ομάδας του μπεραία, του απαγορεύουμε όμως να πιάνει στο στόμα του τον Τροπαιούχο Π.Α.Ο.Κ., τις καταβολές του, τις επιτυχίες του και την εν γένει υπόστασή του. Τον προφυλάσσουμε ούτως ώστε να κάνει αυτός και οι βουλευτάδες του την ετήσια καθιερωμένη του βόλτα στη ΔΕΘ προς άγραν ψήφων επιχειρώντας να πείσει τους δεύτερης κατηγορίας ιθαγενείς.

43 ΧΡΟΝΙΑ Π.Σ.Φ.Π.Α.

Θέση πήρε και ο Σύνδεσμος του Κορδελιού, που στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης που αφορούσε κυρίως την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ, στέλνει το δικό του μήνυμα:

Υ.Γ.: Προς τους βουλευτές, πολιτευτές, δημάρχους και λοιπούς παρατρεχάμενους της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουμε να πούμε προς στιγμήν το εξής. Η ΣΙΩΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια