Νέα ανακοίνωση κατά Μητσοτάκη: Του απαγορεύουμε να πιάνει στο στόμα του τον ΠΑΟΚ




Μετά τον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση με επιθετικούς και σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καταλογίζουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι για πρώτη φορά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφέρεται ανοικτά κατά ενός Αθλητικού Συλλόγου με τέτοιο μένος και συστηματικότητα.
"Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών, δεν θα ανεχθούμε άλλες προσβολές από τον ευεργετημένο πρόεδρο των Παραπολιτικών, υπερ της ομάδας του Βασικού Χορηγού της νουδούλας" επισημάνουν κάνοντας σφοδρή επίθεση στην συνέχεια στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
"Γνωρίζουμε και να το ξέρει πως δεν θα ανεχτούμε άλλο καουμποισμό, ασχέτως αν για μας είναι απολύτως αδιάφορες οι πολιτικές θεωρήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Ούτε συντασσόμαστε, ούτε τις απορρίπτουμε, δεσμεύουν όμως μόνο αυτόν και σε καμία περίπτωση τον κόσμο του Δικεφάλου. Εμείς στρατός δεν είμαστε, ούτε πρόκειται να εκλέξουμε χορηγικό Δήμαρχο, όπως οι αγαπημένοι του Κούλη, γνωστοί και ως η αριστεία της Τρούμπας. Ο εν λόγω μπορεί να πανηγυρίζει φορώντας κασκόλ της ομάδας του μπεραία, του απαγορεύουμε όμως να πιάνει στο στόμα του τον Τροπαιούχο Π.Α.Ο.Κ., τις καταβολές του, τις επιτυχίες του και την εν γένει υπόστασή του. Τον προφυλάσσουμε ούτως ώστε να κάνει αυτός και οι βουλευτάδες του την ετήσια καθιερωμένη του βόλτα στη ΔΕΘ προς άγραν ψήφων επιχειρώντας να πείσει τους δεύτερης κατηγορίας ιθαγενείς" καταλήγει η ανακοίνωση.


το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια