Πρόκληση ο γάμος της κόρης του Καραβέλα της Siemens και των Μητσοτάκηδων στη βίλα της αμαρτίας στην Αντίπαρο (ΦΩΤΟ)



Periodista
Σε μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η ιστοσελίδα του Βασίλη Μπόνιου kourdistoportocali.com για τον γάμο της κόρης του Χρήστου Καραβέλα. Πριν πάμε στα... κοσμικά να θυμίσουμε ποιος είναι ο Χρήστος Καραβέλας.

Ο Χρήστος Καραβέλας είναι βασικός κατηγορούμενος και φυγόδικος, μαζί με τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του γερμανικού κολοσσού στην Ελλάδα, Μιχάλη Χριστοφοράκο, για το σκάνδαλο της Siemens. Ο Χρήστος Καραβέλας είχε διαφύγει... νύχτα από τη χώρα για το εξωτερικό με τις πλάτες της τότε υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία βεβαίως είχε την απόλυτη, σκανδαλώδη, ευθύνη για το γεγονός ότι αρμόδιες αρχές δεν είχαν ενημερωθεί ποτέ για τον ύποπτο φυγής, από το υπουργείο Εξωτερικών. Τους λόγους μπορεί εύκολα να τους εντοπίσει κάποιος. Δωράκια στην Αγία Οικογένεια από την Siemens, οικογενειακές σχέσεις, τραπεζώματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, των Μητσοτάκηδων, κάθε ηλικίας, με τον βασικό κατηγορούμενο για το σκάνδαλο, Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Όλα αυτά, ωστόσο, δεν πτοούν, την ελίτ της χώρας, τις οικογένειες των καταζητούμενων και όλη την παρακμιακή σάρα και μάρα που θέλει να επιστρέψει στα πράγματα αν ποτέ ο εθνικά επικίνδυνος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο εντολοδόχος των επιχειρηματικών συμφερόντων, η θλιβερή μαριονέτα της διαπλοκής, ο ανίκανος πολιτικός γόνος, καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός.
Όπως μεταδίδει και αποκαλύπτει το kourdistoportocali.com "Αντίπαρος, Σάββατο 8 Ιουλίου 2017.Ο ήλιος εκείνη τη μέρα είχε ανατείλει στις 06:10 και έδυσε στις 20:50. Η διάρκεια της ημέρας ήταν 14 ώρες 40 λεπτά. Εόρταζαν ο Θεόφιλος ο Μυροβλύτης και ο Αγιος Προκόπιος ο Μεγαλομάρτυρας. Η όμορφη μελαχρινή κόρη του “εξαφανισμένου” πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Χρήστου Καραβέλα, Φοίβη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στη περίφημη βίλα της οικογένειας με την ιδιωτική παραλία".
Να θυμίσουμε και μερικά πράγματα για την όμορφη Φοίβη που τώρα κάνει χλιδάτους γάμους στην Αντίπαρο. Η Φοίβη, ενώ άλλα μέλη της οικογένειας Καραβέλα είχαν κριθεί προφυλακιστέα για το σκάνδαλο, είχε αφεθεί ελεύθερη έχοντας καταβάλλει εγγύηση ύψους 1.000.000 ευρώ. Πολλά τα λεφτά και σίγουρα προκαλούν ίλιγγο.
Πάμε ξανά στις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας kourdistoportocali.com..
Γράφει το σάιτ:
Στην βίλα της οικογένειας Καραβέλα λοιπόν εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου του Ιουλίου 2017 είχαν οργανωθεί όλα στην εντέλεια, όπως αρμόζει στην πιο ευτυχισμένη στιγμή δύο νέων ανθρώπων.
Λίγο πριν τη δύση του ηλίου οι καλοντυμένοι προσκεκλημένοι περνούσαν το κατώφλι της βίλας την ίδια ώρα που οι άνδρες της ΕΥΠ και της Ασφάλειας -γύρω στα 10 άτομα-προσπαθούσαν να εντοπίσουν ανάμεσά τους (για ποιο άλλο λόγο άλλωστε βρέθηκαν εκεί και εκτέθηκαν στον φωτογραφικό φακό;) τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens που εγκατέλειψε την κατάλληλη στιγμή την Κολομβία των Βαλκανίων.
Προφανώς η αποστολή τους δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και επέστρεψαν άπραγοι στη βάση τους.
Η αμαρτωλή Βίλα
Η βίλα Καραβέλα στην Αντίπαρο, που τελέστηκε ο προκλητικός γάμος των φίλων των Μητσοτάκηδων, είναι μία βίλα με μεγάλη ιστορία. Με μεγάλη "ιστορία μου, αμαρτία μου" για την ακρίβεια. Τις ημέρες που ο Καραβέλας έπρεπε να βρίσκεται στα χέρια των ελληνικών αρχών ώστε να δικαστεί, αντί να κάνει διακοπές διαρκείας στη Λατινική Αμερική, εκείνος έβρισκε καταφύγιο στην πολυτελή βίλα της Αντιπάρου. Δεν έχει περάσει εξάλλου πολύς καιρός από τότε που κάτοικος της Αντιπάρου είχε αποκαλύψει πως την στιγμή που οι αρχές καταζητούσαν τον Χρήστο Καραβέλα στην Λατινική Αμερική εκείνος βρισκόταν στην πολυτελή βίλα, έχοντας φθάσει μάλιστα στο νησί των Κυκλάδων με κότερο.
Στην αμαρτωλή βίλα ο Καραβέλας, το σόι του και οι φίλοι του έκαναν και κάνουν "μεγάλη ζωή".
Καταλάβατε τώρα γιατί η διαπλοκή, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι εκπρόσωποι του παρασιτικού καπιταλισμού, οι τζαμπατζήδες ολιγάρχες των μίντια και εκείνοι που θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή αγωνιούν για το αν θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκη; Για να συνεχίζουν να γλεντοκοπούν στις βίλες της Σύρου, της Πάρου, της Μυκόνου και των άλλων νησιών στην υγεία των κορόιδων.
Διαβάστε τώρα τι γράφει το kourdistoportocali.com για τη βίλα:
"Είναι μια βίλα που θα μπορούσε να φιλοξενήσει άνετα όλους τους πρωθυπουργούς, όλους του αρμόδιους υπουργούς και όλους όσους διετέλεσαν σε κρίσιμες θέσεις της Δικαιοσύνης στην διάρκεια της μεταπολίτευσης. Μάλιστα οι εν λόγω οικογένειες τις νύχτες με Πανσέληνο θα μπορούσαν να διοργανώσουν beach parties στην ιδιωτική παραλία της βίλας Καραβέλα με θέμα “Ελληνική Δικαιοσύνη” και να ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΥΜΝΟΙ αποτίοντας σπονδή στο Θεσμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης)"
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.



Όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια