Η άθλια προπαγάνδα και η "αντιστασιακή" πασοκοφωλιά στην περιφέρεια Κρήτης... (εικόνα)




Είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου με κάτι ψευτοεπαναστάτες, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και στο Ηράκλειο, οι οποίοι από χθες που ανακοινώθηκε ο διορισμός του Στέλιου Παππά στη διοίκηση του ΟΑΣΘ και τι δεν έχουν πει και γράψει. "Κεντρική ιδέα" ότι ο γιος υπουργός (Νίκος Παππάς) διόρισε τον πατέρα του! Ποιοι είναι αυτοί που τα λένε; Εκείνοι που εκπροσωπούν τις δυνάμεις που κατέστρεψαν, κατέφαγαν, καταρήμαξαν τον τόπο και θέλουν να φαίνονται όλοι συνένοχοι για να εμφανίζονται οι λαμογιές τους πιο "φυσικές"!

Κάνουν ότι δεν γνωρίζουν πως ο Στέλιος Παππάς δεν είναι απλά ο "πατέρας του υπουργού", αλλά είναι ιστορικό ηγετικό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς, από τα χρόνια ακόμα του ΚΚΕ εσωτερικού.

Κάνουν πως ξεχνούν ότι ο Στέλιος Παππάς είναι στην ηγεσία του ενιαίου Συνασπισμού και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ, από τα χρόνια της ίδρυσής του.

Σα να μην ξέρουν ότι ο "πατέρας Παππάς" ήταν από τα στελέχη του αντιδικτατορικού αγώνα, στα αντιστασιακά κινήματα και στην πολιτική αμέσως μετά την πτώση της χούντας. Η συμμετοχή του προηγήθηκε ακόμα και της γέννησης του γιού του, τον οποίο μάθαμε όλοι όταν ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος ανέλαβε διευθυντής του γραφείου του.

Σα να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ακριβώς ο Νίκος Παππάς, με καταβολές από έναν Στέλιο Παππά, συμμετείχε μετά το 1994 στη νεολαία του Συνασπισμού.

Βγαίνουν από χθες οι "αντιστασιακοί" να μας μιλήσουν για τον "διορισμό του μπαμπά". Γιατί θέλουν να σκεφτόμαστε με την ίδια χυδαιότητα που εκείνο που εκπροσωπούν κατατρώγει τόσα χρόνια την Ελλάδα...

Κι επειδή η "αντίσταση" στην Κρήτη ξεκινά από την περιφέρεια Κρήτης, τη φωλιά του ΠΑΣΟΚ που διέλυσε την Ελλάδα, ιδού και το σχόλιο γνωστού παράγοντα του χώρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπεριφερειάρχη.





το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια