ΣΑΛΟΣ από τις αποκαλύψεις για τα χρέη του Αλαφούζου που βγαίνουν στη φόρα - Χρωστάει ακόμη και στον...




Επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαλλαγεί από τα χρέη τής Πολυμετοτοχικότητας (συνεργασία επιφανών φίλων της ομάδας), αλλά βούλιαξε σε μεγαλύτερα και πλέον οι κίνδυνοι –και η έκθεση του κύρους του– έρχονται από παντού.Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος της ΠΑΕ μετά την αποχώρηση του Αλαφούζου, απαιτούνται μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου για άμεσες ανάγκες του συλλόγου τέσσερα εκατομμύρια, ωστόσο τα χρήματα που πρέπει να βρεθούν έως το τέλος τής περιόδου για να αποφευχθεί η ολική καταστροφή τού ιστορικού συλλόγου (μη αδειοδότηση για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη) είναι 17 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά και πάλι η συνέχεια θα έχει μεγάλες οικονομικές απατήσεις.

Και στον μανάβη!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», ο Παναθηναϊκός χρωστάει ακόμα και στην εταιρία «Καλαφάτης» που εμπορεύεται φρούτα και κηπευτικά από την κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη. Το χρέος ανέρχεται σε έξι χιλιάδες ευρώ!
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Αγησίλαο Τουμαζάτο ότι θα τεθεί σε λειτουργία πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με διακανονισμό για τις αποζημιώσεις. Ακόμα, τους δόθηκε υπόσχεση ότι έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα τους καταβληθεί μέρος των οφειλομένων που έχουν φτάσεις έως και τους πέντε μήνες.
Έχει λαμβάνειν, αλλά δεν αρκούν
Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει και να παίρνει, αλλά πρόκειται για ψίχουλα μπροστά στο μέγεθος των χρεών. Από την πώληση του Μπεργκ πρόκειται να εισπράξει υπόλοιπο ενάμιση εκατομμυρίου και άλλα τόσα χρήματα από εκείνη του Ζέκα. Ένα εκατομμύριο και κάτι θα εισπράξει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, από τα οποία έχει πάρει ήδη προκαταβολές. Υπάρχουν ακόμα προλογισμένα έσοδα από την άρον άρον πώληση του τερματοφύλακα Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, διάθεση εισιτηρίων και εισφορές των φιλάθλων στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Για την τελευταία γίνεται προσπάθεια να πειστούν για να ηγηθούν πρόσωπα από το αγωνιστικό παρελθόν του Παναθηναϊκού (του επιπέδου Σαραβάκου, Καραγκάνη) προκειμένου να εμπνεύσουν τον κόσμο και να καταθέσουν το κατά δύναμη.
harddog-sport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια