Δεν περιγράφω άλλο…Ο ΓΑΠ θα πάρει βραβείο γιατί τα πήγε πολύ καλά ως Πρωθυπουργός!!!



Κι όμως υπάρχει κόσμος στον πλανήτη Γη που πιστεύει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τα πήγε πολύ καλά ως πρωθυπουργός τη διετία 2009-2011 που πρέπει να βραβευτεί κιόλας!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θα βρεθεί στις Βρυξέλλες για το 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), όπου «θα τιμηθεί με το βραβείο ηγετικής προσφοράς της ILA, για το έργο του ως πολιτικός και πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011».
Η International Leadership Association δικαιολογεί την απόφασή της να απονείμει βραβείο στον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας ότι:
«Ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο. Πολιτικός με πολύχρονη εμπειρία, όταν μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008, ανέλαβε την Πρωθυπουργία, είχε την εντολή αλλά και την αποφασιστικότητα να αυξήσει τη διαφάνεια και να μειώσει τη διαφθορά στην ελληνική διοίκηση καθώς και τη βούληση να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης και τις οικονομικές της επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες.
Αντιμέτωπος με την πίεση του χρόνου και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, πήρε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητας και περικοπών στο πλαίσιο της Ευρωζώνης».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Γιατι απορειτε,εβραιος σε διατεταγμενη υπηρεσια ηταν να μην τον βραβευσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή