ΠΡΟΣΟΧΗ - Απάτη με δήθεν εισιτήρια Aegean στο facebook




Επανεμφανίστηκε στο facebook η απάτη με τα δωρεάν εισιτήρια της Aegean Airlines, που ....
είχε εμφανιστεί και τον Μάιο 2017. Εκατοντάδες χρήστες συμμετέχουν στη διάδοσή της και ευχαριστούν για τα ανύπαρκτα εισιτήρια που κέρδισαν.

Η ψεύτικη έρευνα, που κοινοποιούν οι χρήστες στο facebook ζητάει από τους χρήστες να απαντήσουν σε 3 απλές ερωτήσεις, και φυσικά να την την κοινοποιήσουν στο facebook ώστε να συνεχίσει να διαδίδεται για να αυξηθεί και ο αριθμός των θυμάτων.
Φυσικά, η ιστοσελίδα υποκλέπτει τα στοιχεία σας , όπως προειδοποιεί το αντιϊκό Bit defender




H Aegen Airlines στην επίσημη σελίδα της στο facebook διευκρινίζει: https://www.facebook.com/aegeanairlines/

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων , ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο «Aegean-fly.club».
Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.
Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.
Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.comκαι στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/ , στο twitter το https://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια