Μπορούν τα εμβόλια να προκαλέσουν καρκίνο;




Οι γονείς άρχισαν να αναρωτιούνται εάν τα εμβόλια είναι απαραίτητα ή για τα παιδιά τους.
Η κύρια αιτία θανάτου από ασθένειες σε παιδιά είναι ο καρκίνος.
Υπάρχει σύνδεση μεταξύ καρκίνου και εμβολιασμού;

Τοξικά συστατικά εμβολίων που πρέπει να ξέρετε για να μην κάνετε στα παιδιά σας εμβόλια που τα περιέχουν:
Φορμαλδεΰδη - Υπάρχουν επαρκή στοιχεία από μελέτες που αποδεικνύουν τις καρκινογενετικές επιδράσεις αυτού του συστατικού. Τόσο η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος όσο και ο Διεθνής Οργανισμός Έρευνας για τον Καρκίνο παραδέχονται ότι η φορμαλδεΰδη είναι γνωστό καρκινογόνο. Η φορμαλδεΰδη συσχετίζεται με τη λευχαιμία και ο νούμερο ένα καρκίνος στα παιδιά είναι η λευχαιμία.
Υδράργυρος: Ο υδράργυρος είναι γνωστός καρκινογόνος παράγοντας. Το συνιστώμενο ασφαλές επίπεδο είναι 1/10 του 1 μικρογραμμαρίου ανά χιλιόγραμμο την ημέρα. Ένα κουνέλι, για παράδειγμα, πεθαίνει αν πάρει 35 mcg υδραργύρου.
Thimerosal: Βρίσκεται σε πολλά εμβόλια και είναι μια ένωση που περιέχει υδράργυρο και είναι 50 φορές πιο τοξική από τον απλό υδράργυρο!
Αλουμίνιο: Το αλουμίνιο χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της ανοσολογικής αντίδρασης. Το αλουμίνιο είναι επιβλαβές για όλες τις μορφές ζωής. Το αλουμίνιο παρεμποδίζει πολλές κυτταρικές και μεταβολικές διεργασίες στο νευρικό σύστημα και στους ιστούς του σώματος. Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στο αλουμίνιο μπορεί να έχει επιβλαβείς επιδράσεις στον εγκέφαλο. Το αλουμίνιο συνδέεται, επίσης, ευρέως, με τον καρκίνο του μαστού.
Polysorbate 80: Το Polysorbate 80 είναι μια τοξική ουσία που ποτέ δεν πρέπει να καταποθεί ή να τοποθετηθεί στο δέρμα ή να χορηγηθεί με ένεση. Το Polysorbate 80 έχει καρκινογόνα αποτελέσματα και προκαλεί στείρωση και χρησιμοποιείται σε πολλά χημειοθεραπευτικά φάρμακα που χορηγούνται σε ασθενείς με καρκίνο.
Ανασυνδυασμένο DNA: Το γενετικά τροποποιημένο DNA, όταν εισάγεται σε ανθρώπινα κύτταρα, μπορεί να προκαλέσει μεταλλάξεις.
Ιός SV40 στο παλιό εμβόλιο της πολιομυελίτιδας που γινόταν μέχρι τη δεκαετία του 1990: Ο ιός SV40 είναι γνωστό ότι προκαλεί διαφορετικούς τύπους καρκίνων, όπως μεσοθηλιώματα, λεμφώματα και καρκίνο του εγκεφάλου. Όσα παιδιά έχουν κάνει αυτό το εμβόλιο έχουν 13 φορές μεγαλύτερο για καρκίνο.
Πώς μπορείτε να αποκτήσετε ανοσία και να αναστρέψετε τις βλάβες από το εμβόλιο;
Οι παρενέργειες από τα εμβόλια: Επιληπτικές κρίσεις, άσθμα, διαβήτης, έκζεμα, αλλεργίες, αυτοάνοσες ασθένειες, αυτισμός και πολλές άλλες. Υπάρχουν πολλές μελέτες που συνδέουν τα εμβόλια με την αρθρίτιδα, τη χρόνια γνωστική δυσλειτουργία, τις αλλαγές συμπεριφοράς, τις μαθησιακές δυσκολίες, την κινητική δυσλειτουργία, τον αυτισμό και τον καρκίνο.
Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αναστρέψουν τις βλάβες του εμβολίου χρησιμοποιώντας φυσικές θεραπείες, όπως χηλίωση, πέτρωμα μπεντονίτη, ομοιοπαθητική, νηστεία και ισχυρή αποτοξίνωση. Είναι πολύ καλύτερο να υποστηρίξουμε το σώμα μέσω της διατροφής και των φυσικών συμπληρωμάτων από το να εισάγουμε επιβλαβή παθογόνα και τοξίνες σε αυτό. Η κατανάλωση μιας διατροφής πλούσιας σε βιολογικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μαζί με την επαρκή ανάπαυση, το νερό πηγής, την ηλιοθεραπεία, την άσκηση και τα ανόργανα μέταλλα θα διατηρήσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα ισχυρό και το σώμα σας υγιές. Στο τέλος της ημέρας, ένα ισχυρό, υγιές, καθαρό, ανέγγιχτο ανοσοποιητικό σύστημα θα καταπολεμήσει τις περισσότερες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου.
Οι τοξικές χημικές ουσίες δεν έχουν θέση μέσα στο ανθρώπινο σώμα, ισχυρίζονται οι περισσότεροι σήμερα.
Δυστυχώς, η αλλοπαθητική ιατρική υποστηρίζει ένα διαρκώς αυξανόμενο, τοξικό πρόγραμμα εμβολίων το οποίο έχει καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα και 'εχει υπονομεύσει την υγεία τουλάχιστον δύο γενεών, όλα για χάρη του κέρδους.
Όταν κάνετε στα παιδιά σας εμβόλια, διαβάστε, καλά τα συστατικά ή και επικοινωνήστε με την εταιρεία για να σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες.
Γιατί όλα τα παιδιά παίρνουν τα ίδια εμβόλια;
Πάνω από το 99% παιδιών έχουν λάβει τουλάχιστον ένα εμβόλιο και 90-95% έχουν εμβολιαστεί πλήρως κι έχουν κάνει πολλά εμβόλια. Μερικά παιδιά έχουν πάρει πάνω από 70 δόσεις 16 διαφορετικών εμβολίων μέχρι την ηλικία των 18 ετών, λόγω κατάχρησης της εμπιστοσύνης και εξαναγκασμού από τους παιδίατρους. Κάθε κράτος προβάλλει τα εμβόλια ως προϋπόθεση για τη φροντίδα σε σταθμούς και την είσοδο στο σχολείο, αλλά και στα Πανεπιστήμια, αλλά και στην εργασία.
Γιατί τα παιδιά είναι πιο άρρωστα από ποτέ κι έχουν χρόνιες, αυτοάνοσες, νευροαναπτυξιακές διαταραχές; Η συχνότητα όλων των χρόνιων παιδιατρικών νοσημάτων αυξήθηκε, μετά την απότομη αύξηση του αριθμού των εμβολίων.
Ο τεχνητός χειρισμός του ανοσοποιητικού συστήματος.
Τα μωρά λαμβάνουν ταυτόχρονες, επανειλημμένες και σωσσωρευτικές ενέσεις από δεκάδες διαφορετικά είδη βακτηριακού και ιικού υλικού - είτε εξασθενημένων ζωντανών είτε αδρανοποιημένων τοξοειδών ή ανασυνδυασμένων με τη γενετική μηχανική - κατά τη διάρκεια του κορυφαίου τους νευροαναπτυξιακού παραθύρου, αρχής γενομένης από την ημέρα γέννησης μέχρι τριών ετών ή και παραπάνω.
Οι γονείς που το γνωρίζουν αυτό είναι προβληματισμένοι και κατηγορούνται ότι είναι τρελοί επειδή υποστηρίζουν το δικαίωμά τους να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους.
Η ζωή είναι πολύτιμη και ο καθένας έχει το δικαίωμα να χειρίζεται την υγεία του, αλλά και των παιδιών του, όπως θέλει, χωρίς εκφοβισμούς και εκβιασμούς.
Ο νοών νοείτω...
Ο καρκίνος στα παιδιά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα
Θα ακούσετε ότι έχουν σημειωθεί σημαντικές πρόοδοι στον ρυθμό θεραπείας του καρκίνου, αλλά αυτό συγκαλύπτει ένα και μόνο επιτακτικό γεγονός. Η επίπτωση του παιδικού καρκίνου είναι αυξημένη, πολύ.
Ο καρκίνος συμβαίνει σε όλες τις ηλικίες, στις εθνοτικές και κοινωνικοοικονομικές ομάδες και παραμένει η πρώτη αιτία θανάτου από ασθένειες στα παιδιά. Ο αριθμός των διαγνωσμένων περιπτώσεων ετησίως δεν έχει μειωθεί στα 20 χρόνια. Η μέση ηλικία είναι τα έξι έτη. Το 12% των παιδιών που διαγνώστηκαν με καρκίνο δεν επιβιώνουν.
Υπάρχουν ενήλικες επιζώντες παιδικού καρκίνου και το 60% υποφέρουν από μακροπρόθεσμες παρενέργειες, όπως η στειρότητα, καρδιακή ανεπάρκεια και δευτεροπαθείς καρκίνους.
Υπάρχει μικρή έρευνα για την ασφάλεια των εμβολίων και οι έρευνες αυτές γίνονται από τους κατασκευαστές εμβολίων για να πάρουν την έγκριση των προϊόντων τους και την άδεια!!! Η γνώση για την ασφάλεια των εμβολίων, η κατανόηση των βιολογικών μηχανισμών, η πληροφόρηση για τα εμβόλια, η διάρκεια παρακολούθησης μετά τον εμβολιασμό και τα συστήματα επιτήρησης, αλλά και οι μελέτες για την ασφάλεια και τις παρενέργειες των εμβολίων είναι ανεπαρκείς.
Οι παρασκευαστές εμβολίων δεν δοκιμάζουν τα εμβόλια για την πιθανή πρόκληση καρκίνου.
Για παράδειγμα το M-M-R II δεν έχει αξιολογηθεί για καρκινογόνο ή μεταλλαξιογόνο δυναμικό ή για πιθανότητα βλάβης της γονιμότητας. Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε εμβόλιο που χορηγείται στα παιδιά τους δεν έχει αξιολογηθεί για την ικανότητά του να προκαλεί καρκίνο, γενετική μετάλλαξη ή στειρότητα.
Πώς μπορούν τα εμβόλια να προκαλέσουν καρκίνο
Τα εμβόλια είναι βιολογικά. Είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που προέρχεται από ζώα, ανθρώπους ή έντομα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εμβολίων από παθογόνα (δηλ. ζωντανός εξασθενημένος, θανατωμένος, αδρανοποιημένος τοξοειδής, υπομονάδα συζευγμένη), και παράγονται από διαφορετικούς τύπους κυττάρων (δηλ. πρωτοταγείς, διπλοειδείς, συνεχείς κυτταρικές σειρές). Τα βιολογικά εμβόλια δεν είναι ασφαλή σε καμία μορφή. Το αντιγονικό υλικό στα εμβόλια είναι δαπανηρό και γι΄αυτό οι φαρμακευτικές εταιρείες προσθέτουν αλουμίνιο. Τα φιαλίδια μιας δόσης είναι ακριβά. Για να μειώσουν το κόστος, οι εταιρείες προσθέτουν το thimerosal που είναι συντηρητικό με βάση τον υδράργυρο, ακόμη και σε εμβόλια για την γρίπη που δίνονται σε βρέφη ηλικίας έως 6 μηνών. Τα κύτταρα δεν μπορούν να αναπαραχθούν επ 'αόριστον. Φτάνουν σε αυτό που ονομάζεται όριο-Hayflick και αυτός είναι ο λόγος που οι κατασκευαστές εμβολίων καλλιεργούν τους ιούς σε συνεχείς ή αθάνατες κυτταρικές σειρές.
Τα φυσιολογικά κύτταρα μπορούν να διαιρεθούν μόνο κατά έναν πεπερασμένο αριθμό φορές πριν την απόπτωση, που είναι ο προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος. Μερικά κύτταρα, ωστόσο, μεταλλάσσονται και συνεχίζουν να διαιρούνται. Ορισμένα εμβόλια αναπτύσσονται σε καρκινικούς ιστούς, όπως το εμβόλιο πολιομυελίτιδας. Έτσι, αν οι ιοί καλλιεργούνται σε συνεχείς κυτταρικές σειρές, τότε εισάγεται βιολογικό υλικό που αναπτύσσεται σε νεοπλασματικούς ή καρκινικούς ιστούς. Και υπάρχουν βαθιές ανησυχίες ότι αυτά τα κύτταρα μπορεί να έχουν μολυνθεί με ογκογονικά μέσα που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.
Γι΄αυτό πολλοί μιλούν για μεταδοτικό καρκίνο και ότι η έγχυση καρκινικών κυττάρων μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Αξιολόγηση των Φαρμακευτικών Προϊόντων το 2001 σχετικά με τη χρήση καρκινικών κυττάρων ανθρώπινης προέλευσης για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων, υπογράμμισε τους κινδύνους που σχετίζονται με τη θρόμβωση, την γονιδιακή μετάλλαξη, την μετατόπιση που δημιουργεί ένα νέο γονίδιο ή την παρουσία βιολογικώς δραστικών βακτηριακών ή ιικών ογκογονιδίων σε αυτά τα προϊόντα. Η επικέντρωση έγινε σε κύτταρα ανθρώπινης προέλευσης - τα οποία χρησιμοποιούνται στην ερυθρά, την ηπατίτιδα Α, την ανεμοβλογιά, την πολιομυελίτιδα, τη λύσσα και τα εμβόλια κατά της ευλογιάς, αλλά αυτοί οι κίνδυνοι υπάρχουν και για όλα τα εμβόλια, ακόμη κι αυτά που προέρχονται από έντομα.
Το αδρανοποιημένο εμβόλιο πολιομυελίτιδας, για παράδειγμα, είναι μια συνεχής κυτταρική σειρά και προκαλεί καρκίνο μέσω μόλυνσης από τον SV40 ιό από τους πιθήκους.
Τα βακτήρια, οι ιοί, το μυκόπλασμα, οι μύκητες και άλλα παθογόνα είναι γνωστό ότι μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο, μεταξύ άλλων ασθενειών.
Πάντα να υπολογίζετε τα οφέλη και τους κινδύνους που θα έχετε αν κάνετε ένα συγκεκριμένο εμβόλιο.
Απαιτείται αυστηρός έλεγχος, ώστε να εξασφαλίζεται, στο μέτρο του δυνατού, ότι τα εμβόλια είναι "ελεύθερα" από παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο.
Οι νέες τεχνολογίες έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν τυχαίους καρκινογόνους παράγοντες που δεν ήταν γνωστοί ή δεν ανιχνεύονταν παλιά. Ο πιο καλός έλεγχος γίνεται με PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης). Υπάρχουν πολλά παθογόνα από αγελάδες, χοίρους και πτηνά που μπορεί να προκαλούν ασθένειες στους ανθρώπους.
Παρακολουθήστε την έρευνα της εκπομπής ΕΡΤREPORT για τα εμβόλια, πατώντας εδώ.

Πάντως, υπάρχουν πολλοί γονείς που δεν έχουν κάνει εμβόλια στα παιδιά τους. Το να νοσήσει κάποιος με φυσικό τρόπο από μια ίωση ή μεταδοτικό νόσημα είναι πιο υγιές. Όταν πάσχει το ανοσοποιητικό σύστημα ο κίνδυνος από τα εμβόλια, αλλά και από τις λοιμώξεις από τις οποίες προστατεύουν τα εμβόλια είναι αυξημένος.
Πάντα πρέπει να υπολογίζονται τα οφέλη και οι κίνδυνοι από τους εμβολιασμούς.

Η αλήθεια για τον καρκίνο και τα εμβόλια
Τα εμβόλια πολλοί θεωρούν ότι είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου στον καρκίνου.
Δυστυχώς, όλοι έχουμε κάνει κάποια εμβόλια...
Γι' αυτό, απαιτείται πρόληψη και συχνά ισχυρή αποτοξίνωση...
Παρακολουθήστε, όλοι το παρακάτω βίντεο
Διαδώστε το να το δει όλος ο κόσμος


Γράφει η
Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά
Ειδικός Παθολόγος- Ογκολόγος, MD, PhD
Η Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά είναι Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, M.D. PhD, τ. Στρατιωτικός ιατρός, τ. Γ.Γ. Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρείας 
Είναι συμβεβλημένος ιατρός και με τον ΕΟΠΥΥ.
το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια