Φυρομακεδονίας το ανάγνωσμα! #Συλλαλητηριο



Αν δεν αποδέχεστε τη θεωρία του Φαλμεράυερ τότε οι αρχαίοι Μακεδόνες, οι Θεσσαλοί, οι Θεσπρωτοί, οι Φωκείς κ.λ.π. ήταν ελληνικά φύλα προερχόμενα από τα αρχικά τέσσερα (Αχαιοί, Ίωνες, Αιολείς, Δωριείς) συνέχισαν όλοι ως Έλληνες και αυτός ο ελληνισμός φθάνει αδιάκοπος μέχρι τις μέρες μας και απόδειξη αυτού είναι η γλώσσα.

Αν ο Γκρουέφσκι – Ζάεφ αποδέχονται την ταύτιση Μακεδόνων και Ελλήνων μιας και συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς αγώνες, τότε να δεχτούμε ότι πράγματι είμαστε αδελφά κράτη όπως με τους Κύπριους, διαφορετικά...είναι σα να λένε οι βορειοηπειρώτες της Αλβανίας ότι εμείς είμαστε έθνος βορειοηπειρωτών και δεν έχουμε σχέση με ελληνικό φύλλο!

Ένα είναι σίγουρο. Αν δεν βρεθεί τώρα συμβιβαστική λύση που να μηδενίζει αλυτρωτισμό και επεκτατισμό οι γείτονες θα βαφτιστούν οριστικά παγκοσμίως Δημοκρατία της Μακεδονίας και εμείς θα συνεχίσουμε να τους λέμε Φυρομακεδονία διατηρώντας όλες τις οικονομικές συναλλαγές ως έχουν ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θα τους λέει, όπως τους λέει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!
Όσο για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, Ε.Ε. κ.λ.π. θα βρεθεί πανεύκολα τρόπος να ξεπεραστεί το ελληνικό βέτο! Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή και τα πολιτικά λάθη του παρελθόντος πληρώνονται.

Αλαλάζει ο ελληναράς υπερπατριώτης πως «το γειτονικό κρατίδιο από συγκυρίες συσχετισμού δυνάμεων δεν προσαρτήθηκε στην Ελλάδα»! Ξεχνάει όμως πως με το ίδιο σκεπτικό συγκυρίας αν έμπαιναν πρώτοι στη Θεσσαλονίκη οι σύμμαχοί μας Βούλγαροι, τώρα αυτή θα ανήκε στη Βουλγαρία! Ας θυμηθούμε με τα τραγικά μας λάθη τι πάθαμε στη Μικρά Ασία όταν θελήσαμε να φτάσουμε ως την Άγκυρα! Ας θυμηθούμε το ρόλο της Εθνικής Εταιρείας στον εθνικό ξεσηκωμό που οδήγησε τελικά στον Ελληνοτουρκικό Πόλεμο του 1897 γνωστό ως Μαύρο '97, με την ανεύθυνη Εισβολή Ελλήνων ατάκτων στη Μακεδονία (1897). Ας θυμηθούμε που οδήγησαν οι εγκληματικές ενέργειες της χούντας στην Κύπρο το 1974.

Γιατί καλές οι πατριωτικές κορώνες όταν όμως είναι ανεύθυνες είναι και εθνικά επικίνδυνες!

Υ.Γ. Και μη νομίζετε ότι τους γείτονες τους νοιάζει πως θα τους λέμε εμείς. Τώρα τους νοιάζει το βέτο μας για ένταξή τους στο ΝΑΤΟ. Αν συνεχίσουμε εμείς το βιολί μας θα βρουν οι Αμερικάνοι μία φόρμουλα ένταξης ξεπερνώντας το δικό μας βέτο και θα ονομάζονται πλέον σκέτο Μακεδονία!


Στέφανος Πρίντσιος

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια