"Καθαρή" μητσοτακική παράταξη που αλληθωρίζει ακροδεξιά...




Ο "καθαρμός" της ΝΔ από κάθε άλλη φωνή, ακόμα και εκείνων που δηλώνουν "καραμανλικοί", είναι μια συνεπής πορεία προς το κόμμα των τελευταίων χρόνων, του Σαμαρά και του Μητσοτάκη.

Δεν έχει καμιά σχέση η ΝΔ με την "κεντροδεξιά". Οι απόψεις και η ρητορική της κινούνται στο όριο της ακροδεξιάς. Το αποδεικνύουν οι καθημερινές παρεμβάσεις του πραγματικού εκφραστή της ΝΔ, του άλλοτε αστέρα του ακροδεξιού ΛΑΟΣ, Άδωνη Γεωργιάδη, αντιπροέδρου σήμερα του κόμματος Μητσοτάκη. Εκείνου που θέλει να "λιώσει" τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέει από τα κανάλια, επειδή η Δικαιοσύνη ελέγχει τον ίδιο και άλλους για το μέγα σκάνδαλο της Novartis, εκείνο που σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζεται ακριβώς ως μέγα σκάνδαλο, αλλά στην Ελλάδα της γαλαζοπράσινης διαπλοκής, χαρακτηρίζεται "σκευωρία".
Ο συρφετός της ηγεσίας ΝΔ σήμερα είναι μια ομάδα που μετεξελίσσεται από την άλλοτε υπερσυντηρητική ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά, σε γωνιακό μαγαζάκι της οικογένειας Μητσοτάκη, διανθισμένο με την ακροδεξιά ρητορική. Με έναν και μόνο στόχο: επιστροφή στην εξουσία, για να σώσουμε ό,τι μπορούμε για λογαριασμό της διαπλοκής.

Αυτός είναι ο νέος "πατριωτισμός" της ΝΔ του Κυριάκου. Αυτός είναι ο "εθνικός στόχος", που ταυτίζεται απολύτως με το ιδιοτελές του νεοκομματικού και οικογενειακού συμφέροντος και των φιλικών προσώπων.

Η διαγραφή Αντώναρου, του στενού συνεργάτη και κατά συνθήκη εκφραστή των απόψεων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αυτό το μήνυμα δίνει προς όλους.

Καθαρό, γωνιακό μαγαζάκι, ακροδεξιάς πραγμάτιας...

Candiot

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια