To ξενοδοχείο του μέλλοντος "φέρνει" η Κωτσόβολος στη Horeca 2018




Πώς θα είναι το ξενοδοχείο του μέλλοντος; Θα διαθέτει ειδικές εφαρμογές για smartphones που θα "λύνουν τα χέρια" τόσο των ιδιοκτητών όσο και των πελατών, προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα, υπερσύγχρονα minibars και οθόνες που θα "φωτίσουν" ακόμη και ξενοδοχεία με ελλιπή φωτισμό.


Η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος συνθέτει το "προφίλ" ενός έξυπνου ξενοδοχείου και προσφέρει την τεχνολογία αιχμής που θα πρέπει αυτό να διαθέτει, με ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για το σύνολο των επιχειρήσεων του κλάδου φιλοξενίας και αναψυχής.

Στο περίπτερό της, στην 13η έκθεση Horeca για τον ξενοδοχειακό κλάδο, η Κωτσόβολος παρουσιάζει τις καινοτόμες λύσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό για το ξενοδοχείο του μέλλοντος, όπως η ειδική εφαρμογή για smartphone που επιτρέπει στον ένοικο ενός ξενοδοχείου να ελέγχει τα πάντα από το κινητό του.

Για παράδειγμα, μέσω της ειδικής εφαρμογής που θα μπορούν να "κατεβάσουν" οι επισκέπτες των καταλυμάτων, θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν αυτόματα την πόρτα του δωματίου μέσω ψηφιακού κλειδιού, αλλά και να ελέγχουν τη θέρμανση, την ένταση και το χρώμα του φωτισμού και την τηλεόραση μέσα από το κινητό τους.
Μένοντας στις εφαρμογές, στην έκθεση Horeca θα παρουσιαστεί και η ειδική εφαρμογή για τους ιδιοκτήτες AirBnB, η οποία θα τους επιτρέπει την απενεργοποίηση των κλιματιστικών ή της τηλεόρασης στα καταλύματα μέσω smartphone από οποιοδήποτε σημείο κι αν εκείνοι βρίσκονται.

Παράλληλα, οι επισκέπτες που θα παραβρεθούν στην έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη σειρά minibar ECOSMART της Indel B, η οποία ξεχωρίζει για τη χαμηλή στάθμη θορύβου στη λειτουργία και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (μείωση 77% στη σειρά ECOSMART G), εξασφαλίζοντας στον πελάτη έναν ήσυχο ύπνο και στις επιχειρήσεις μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος.

Όσο για τις τηλεοράσεις, στην έκθεση της Horeca, η Κωτσόβολος θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη λύση Lynk Reach 4.0 της Samsung για τη διαχείριση και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων από ένα κεντρικό σημείο.

Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν στη γλώσσα τους για οτιδήποτε τους ενδιαφέρει, όπως για παράδειγμα ο καιρός, το μενού και οι τιμές του εστιατορίου, καθώς και οι τοποθεσίες που μπορούν να επισκεφθούν στην ευρύτερη περιοχή.
Ακόμη, στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι οθόνες LFDs (Large Format Displays) που επιτρέπουν τη "δημιουργία" "παράθυρων" υψηλής αισθητικής και ενημέρωσης σε χώρους του ξενοδοχείου με ελλιπή φωτισμό. Mε τη χρήση των οθονών LFDs, οι τοίχοι μετατρέπονται σε ψηφιακούς καμβάδες που "φιλοξενούν" διάσημους πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο και πλήθος πληροφοριών.

Όσοι επισκεφθούν τη Horeca 2018 θα μπορούν ακόμη να δουν τα προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα της Avaya που προσφέρουν στους πελάτες ενός ξενοδοχείου προσωποποιημένες υπηρεσίες βάσει των συνηθειών και των επιλογών τους.

Τέλος, οι επισκέπτες της έκθεσης θα εξετάσουν από κοντά την πλατφόρμα Knox της Samsung που επιτρέπει τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος επαγγελματικής χρήσης στα εταιρικά smartphones, διασφαλίζοντας ότι τα εταιρικά δεδομένα παραμένουν ασφαλή και λειτουργούν μόνο οι εφαρμογές που απαιτούνται για την εργασία, ώστε να διατηρείται η παραγωγικότητα σε υψηλά επίπεδα.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια