Φυτά που προσελκύουν θετική ενέργεια




Τα φυτά συμπεριλαμβάνονται στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από πολύ παλιά. Πέρα από την φρέσκια και φυσική πινελιά…
που δίνουν σε αυτούς τους χώρους, θεωρούνται επίσης εξαιρετικοί παράγοντες βελτίωσης της ροής θετικής ενέργειας και αποφυγής της αρνητικής.

Μερικοί ειδικοί αναφέρουν ότι ορισμένα φυτά μπορούν να προωθήσουν την θετική ενέργεια και να μας δώσουν μια αίσθηση ευεξίας σε καθημερινή βάση περισσότερο από άλλα. Δείτε τα 10 καλύτερα φυτά για να προσελκύσετε θετική ενέργεια…

Αλόη βέρα
Αυτό το φυτό χρησιμοποιείται ενάντια στην κακή τύχη και τη ζήλια, και λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά για τη μάχη εναντίον της κακής αύρας. Είναι γνωστό για την προσέλκυση ευημερίας και θετικής ενέργειας σε όποιον χώρο βρίσκεται στο σπίτι. Πολλοί πιστεύουν πως αν το φυτό μεγαλώσει προσελκύει καλή τύχη, ενώ αν μαραθεί έχει απορροφήσει την αρνητική ενέργεια προστατεύοντάς μας.

Κάκτοι

Οι κάκτοι είναι μια ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά στο σπίτι ή το γραφείο μας. Λέγεται ότι έχουν την ικανότητα να απομακρύνουν τη ζήλια, εισβολείς, κακόβουλα άτομα, υποκριτές και να απορροφούν την κακή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τις οικιακές μας συσκευές.

Ευκάλυπτος

Αυτό το φυτό έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει την κακή αύρα που συνοδεύει συνήθως ζηλόφθονα ή κακόβουλα άτομα. Προτείνεται για επιχειρήσεις ή γραφεία μιας και θεωρείται ότι προσελκύει ευημερία. Είναι επίσης ιδανικό για καλύτερο ύπνο και για απελευθέρωση του χώρου από καταπιεστικές ενέργειες.

Δυόσμος
Πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία, ο δυόσμος έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για προστασία έναντι της ζήλιας. Είναι ένα φυτό ευεξίας και μερικοί πιστεύουν ότι όσοι διατηρούν φρέσκο δυόσμο προσελκύουν οικονομική ευημερία.

Γιασεμί

Το γιασεμί είναι γνωστό ως το φυτό του ζευγαριού επειδή φέρνει οφέλη στις σχέσεις σε πνευματικό επίπεδο. Συνίσταται να έχετε αυτό το φυτό στην κρεβατοκάμαρα και στους χώρους που το ζευγάρι περνά χρόνο μαζί, γιατί προσελκύει θετική ενέργεια που θα ενδυναμώσει τη σχέση και θα χτίσει ρομαντισμό.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια