Τo video από τα αποδυτήρια που εκθέτει την ΑΕΚ! Τι προκύπτει από την εξέταση του; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί εκτίθεται η Ένωση

Μέσα στη δικογραφία που μελετά ο Σπύρος Καποδίστριας για τα όσα έγιναν στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είναι και το video από τις κάμερες της ΕΛ.ΑΣ μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Τι προκύπτει από την εξέταση του;

Πρώτον: πουθενά ΔΕΝ προκύπτει ότι ο Σαββιδης ήταν με τον Κομίνη στα αποδυτήρια μαζί. Αλλωστε οι διαιτητές έχουν τα δικά τους αποδυτήρια. Και εδώ υπάρχει η εύλογη απορία: "Τι σχέση μπορεί να έχει ο διάδρομος των αποδυτηρίων που περνούσε ο Σαββιδης με τα αποδυτήρια των διαιτητών στα οποία ήταν κλεισμένος ο Κομινης; Αλλωστε ο Κομινης είχε τέσσερις φορές συν την ένορκη κατάθεση που έδωσε, δηλαδή συνολικά πέντε φορές, να αναφέρει αν είχε όχληση από τον Σαββιδη και έχει απαντήσει αρνητικά. Προφανώς αυτά τα δημοσιεύματα από πλευράς ΑΕΚ αποσκοπούν στην κοινή επικοινωνιακή τακτική με τον Ολυμπιακό για την εξόντωση του Σαββίδη.

Δεύτερον: Προκύπτει ότι οι παικτες της ΑΕΚ έφυγαν 3’ μετά την έξοδο Σαββιδη

Τρίτον: προκύπτει ότι κανείς από την ΑΕΚ (είτε παικτης είτε μελος της αποστολής) έχει δει το όπλο του Σαββιδη που από τη στιγμή που βγάζει το μπουφάν δεν είναι ούτε 25’’ στον αγωνιστικό χώρο!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια