Κρήτη: Η τεράστια λακκούβα που κρύβει θανάσιμους κινδύνους – «Θέμα χρόνου το δυστύχημα» [pics]




Η λακκούβα βρίσκεται στην παλιά εθνική οδό μετά την είσοδο της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες στο ρεύμα προς Χερσόνησο. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το πρόβλημα με την εν λόγω λακκούβα δεν είναι μόνο το πλάτος της, αλλά και το βάθος...


«Ζει και κρύβει κινδύνους» μία τεράστια λακκούβα στην παλιά εθνική οδό μιας και – εδώ και ένα χρόνο περίπου που έχει κάνει την εμφάνιση της – κανείς δε φαίνεται να ενδιαφέρεται για να την κλείσει.

Η λακκούβα βρίσκεται στην παλιά εθνική οδό μετά την είσοδο της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες στο ρεύμα προς Χερσόνησο. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το πρόβλημα με την εν λόγω λακκούβα δεν είναι μόνο το πλάτος της, αλλά και το βάθος.

Οδηγοί και πεζοί κινδυνεύουν ημέρες βροχερές ή με έντονη τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Ο αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες κλείνει το ενημερωτικό του σημείωμα με αναφορά στην εκτροπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων από τη νέα εθνική οδό στην παλιά λόγω έργων.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Περσινά χαντάκια ειναι αυτά ας τα δει ο εργολαβος. Και οι κύριοι του βοακ ας κάνουν μια βόλτα στον παλιό δρόμο και μετα να δίνουν κίνηση από τον παλιο».
Οι εικόνες με τη λακκούβα στην παλιά εθνική οδό

Πηγή: neakriti.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια