ΒΟΜΒΑ: «Ο ΠΑΟΚ κερδίζει την έφεση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και του επιστρέφονται οι βαθμοί»




Σοβαρές αιχμές από πληροφορίες που έχει η ιστοσελίδα RP.news άφησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σχετικά με τη στάση του πολιτικού κόσμου απέναντι στο θέμα της τιμωρίας, αλλά και της έφεσης του ΠΑΟΚ για την επιστροφή των 3 βαθμών…

Ο κ. Βασιλειάδης όπως είχε πει και στο κανάλι της ΕΡΤ στις 9/3, φέρεται να αναφέρθηκε σε «κλειστό κύκλο» ανθρώπων στη σημασία του θεσμού των τακτικών δικαστών στο ποδόσφαιρο, που όπως είναι γνωστό επιβλήθηκε με μεγάλες μάχες εντός κι εκτός συνόρων, από την παρούσα κυβέρνηση.
«Η στελέχωση των δικαιοδοτικών και πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ από τακτικούς δικαστές είναι κατάκτηση αυτής της κυβέρνησης. Δώσαμε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές οι οποίοι εξασφαλίζουν την ευθυκρισία, την ισότητα και την ορθή επιβολή του νόμου. Έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη, σεβόμαστε τις αποφάσεις της ακόμη και αν μας δυσαρεστούν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», είχε τονίσει και επανέλαβε.

Από πληροφορίες του RP.news, λοιπόν, ο κ. Βασιλειάδης θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή στο θέμα ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο πρόβλημα αποτελεί η αντίδραση του πολιτικού κόσμου, ακόμη και της δικής του «οικογένειας», που φαίνεται πως τελικά θα δικαιώσει τον ΠΑΟΚ στην έφεση και θα πάρει πίσω τους 3 βαθμούς που του επιβλήθηκαν σαν ποινή.

Ο κ. Βασιλειάδης φαίνεται πως είπε ότι αν ήταν στο χέρι του δεν θα έδινε ποτέ πίσω τους 3 βαθμούς, καθώς είναι άδικο για την ΑΕΚ και γενικά για τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για κάτι καλύτερο στην φετινή «μάχιμη» Super League… αλλά δυστυχώς -όπως είπε- δεν είναι στο χέρι του!

πηγή: rpnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια