Πυρηνική «βόμβα» και αποκαλύψεις από τον Κούγια σχετικά με την δικαστική απόφαση για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ




Ο Αλέξης Κούγιας είναι χρόνια στο… κουρμπέτι και ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις. Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” αναφέρθηκε στην υπόθεση Σκουτέρη, αλλά και στον Κομίνη.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας και γνωστός ποινικολόγος, αναφέρθηκε στο… μπούλινγκ, που δέχεται ο Σκουτέρης.

“Ο κ. Σκουτέρης είναι εξαιρετικός δικαστής, από οικογένεια δικαστών, κι ο πατέρας του ήταν εξαίρετος δικαστής. Αυτό που γίνεται με την πειθαρχική δίωξη του κ. Σκουτέρη να ξέρετε ότι έχει ενοχλήσει όλο το νομικό κόσμο. Και δείχνει ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από τους ανθρώπους, που έχουν τη δυνατότητα να διοικούν τη δικαιοσύνη και να επηρεάζουν ανθρώπους.
Για έναν δικαστή επιπέδου Σκουτέρη, είναι παράξενο αυτό, που συμβαίνει. Δεν τους αρέσει κάτι, μάλλον δεν τον ελέγχουν!” είπε ο Κούγιας, ο οποίος επισήμανε ότι δεν είναι απίθανο να αλλάξει η απόφαση.

“Μην εκπλαγεί κανείς αν ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση. Προηγουμένως αποφάσισε ένας καταπληκτικός δικαστής, ο κ. Καποδίστριας, αλλά εδώ είναι πολύ περισσότεροι, είναι περισσότερες γνώμες. Μέχρι σήμερα, ούτε ο κ. Σκουτέρης, ούτε τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην επιτροπή εφέσεων, έχουν δώσει σε κάποιον να πιστεύει ότι είναι ανέντιμοι άνθρωποι” εξήγησε.

Όσο για τον Κομίνη και την αλλαγή στάσης της ΑΕΚ, που ζητά να καταθέσει ο διαιτητής;

“Δεν ξέρω γιατί άλλαξε στάση η ΑΕΚ. Πιθανόν, να γνωρίζει τι θα πει ο Κομίνης. Αυτό μπορεί να το σκεφτεί κάποιος. Αλλά αυτό εμείς δεν το γνωρίζουμε. Εννοείται, πως ο Κομίνης θα έπρεπε να καταθέσει σ΄ αυτή την υπόθεση. Είναι δυνατόν σε τέτοια υπόθεση, να μην είναι παρών;” είπε.

ΠΗΓΗ: thessports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια