Ετοιμαστείτε: Τώρα κελαηδούν και οι γαλάζιοι για την Μαρέβα των σκανδάλων - Θα βγουν φοβερά πράγματα στη φόρα



Η Μαρέβα Μητσοτάκη
Θα προκληθεί τεκτονικός πολιτικός σεισμός

Όποια offshore και αν... σηκώσει κανείς θα βρει από κάτω τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. Δεν είναι τυχαίο ότι η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, βρίσκεται εμπλεκόμενη σε σειρά σκανδάλων. Δεν είναι σύμπτωση. Είναι πραγματικότητα που συνιστά πρόκληση για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Το χειρότερο είναι πως το ζεύγος των σκανδάλων και της διαπλοκής φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα για να συνεχίσει το πάρτι σε βάρος του ελληνικού λαού. Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, Κυριάκος και Μαρέβα και το παρασιτικό σύστημα που τους λιβανίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ θα είχαν πάει ήδη στο σπίτι τους. Εδώ συνεχίζουν να κουνούν προκλητικά το δάχτυλο στην ελληνική κοινωνία και σε όσους αποκαλύπτουν τις βρώμικες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται.
Ωστόσο τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες και στο πλαίσιο του τεταμένου κλίματος που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία έχουν αρχίσει και ανοίγουν τα γαλάζια στόματα για τις αμαρτίες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν ισχύουν τα μισά από όσα μαθαίνουμε τότε ετοιμαστείτε για την ολοκληρωτική αποκαθήλωση του ζεύγους των σκανδάλων.

Στον δρόμο προς τις εκλογές θα προκληθεί τεκτονικός πολιτικός σεισμός. Τα καλύτερα έρχονται και τα απόκρυφα τα έχουν στα χέρια τους πρόσωπα που συνδέονται με τη Νέα Δημοκρατία και έχουν ξεκινήσει να μιλούν.

Μείνετε συντονισμένοι...

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια