«Σε πανικό η ΑΕΚ, όλα τα στοιχεία πλέον εις βάρος της» - Πρόβλεψη για την απόφαση της Εφέσεων!




Ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στον «Arena FM 89,4» για την χθεσινή (11/4) εκδίκαση και τι είναι πιθανό να ακολουθήσει. Σύμφωνα με την εκτίμησή του η υπόθεση έχει αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά της, καθώς σίγουρα θα φτάσει και σε τρίτο βαθμό, στο διαιτητικό δικαστήριο.

Για τη χθεσινή (11/4) εκδίκαση της έφεσης είπε: «Είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαίρου μας. Άσχημες καταστάσεις. Από τη μία είχαμε Champions League και απίστευτα παιχνίδια και στη χώρα μας δικαστήρια. Είναι λυπηρό».
Τι εικόνα έχει για την υπόθεση; «Η γενική μου εικόνα είναι ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε πανικό. Προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα εις βάρος της. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι υπέρ του ΠΑΟΚ η εκδίκαση σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα. Οι λόγοι της εξαίρεσης του Σκουτέρη που ζήτησε η ΑΕΚ δε στέκουν νομικά. Ασκεί έμμεση πίεση στον δικαστή. Έτσι ξεκίνησε άλλωστε και η υπόθεση. Με πίεση σε επόπτη, διαιτητή. Τώρα και σε δικαστή. Δε χρειάζεσαι δικηγόρους σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά παράγοντες».

Για την πιθανή εξαίρεση του βίντεο: «Είναι ένα διαδικαστικό θέμα. Υπάρχει στην Ελλάδα δυστυχώς. Στις άλλες επιτροπές τα διαδικαστικά ξεπερνιούνται. Δε χάνουν την ουσία. Δε ξέρω αν θα το κρατήσει ή όχι. Πιστεύω θα το δει, θα το αξιολογήσει και έτσι θα αποφασίσει αν θα το χρησιμοποιήσει».

Για την απουσία των διαιτητών στις εκδικάσεις: «Εννοείται πρέπει να υπάρχουν εκεί στην εκδίκαση. Ισχύει στις επιτροπές της UEFA. Και γίνονται ερωτήσεις από τους δικηγόρους των ομάδων. Θεωρώ ωστόσο ότι ο κ. Κομίνης δεν είναι αξιόπιστος να μιλάει μόνος του, χωρίς να είναι μπροστά οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ. Αυτά που δείχνει το βίντεο είναι η βάση της υπόθεσης. Τι μπορεί να μας πει; Όταν όλοι ξέρουμε πως σφύριξε για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν θα βγει απόφαση την Δευτέρα: «Είναι δεδομένο ότι δε μπορούμε να μιλάμε νωρίτερα ή για την ίδια τη Δευτέρα. Από Τρίτη και μετά. Θεωρώ πως θα φτάσει σε τρίτο βαθμό είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Γι’ αυτό θέλει και η FIFA το Grexit. Όχι για τη βία στα γήπεδα που υποστηρίζει η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχιστεί ο αγώνας έστω και 5 λεπτά. Αλλά αν προκύψει η υπαιτιότητα του διαιτητή υπάρχει τρόπος να επιστρέψουν οι ομάδες στο γήπεδο».
το διαβάσαμε εδω 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια