ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άγριο «ξύλο» στη Βουλή ανάμεσα σε βουλευτή και φερόμενο ως δημοσιογράφο - Δείτε ποιοι είναι




Επεισόδιο έλαβε χώρα στο καφενείο της Βουλής μεταξύ της κυρίας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και πρώην συνεργάτη της. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο δεν έμεινε μόνο στα λόγια.

Η λήξη του επεισοδίου επιτεύχθηκε με την παρέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου έξαλλη καθώς ήταν όταν αντίκρισε το εν λόγω πρόσωπο στους διαδρόμους και στο καφενείο της Βουλής ανέπτυξε φραστικό επεισόδιο με την κατάσταση να ξεφεύγει.
Όπως μεταδίδουν τα parapolitika.gr:

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι. Πως μπήκες μέσα παλιανθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

Νεαρός: Δεν παω πουθενά. Φώναξε τον φρούραρχο.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ. Δεν θα έρχεσαι εδώ

Νεαρός: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πατωμα πορτοφόλι και κάρτες ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής. "θα βγεις τώρα έξω" φώναξε η κα Μεγαλοοικονόμου συνεχίζοντας να τον απωθεί με τα χέρια. Η φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει όμως τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εξφενδοζίζοντάς την στα πόδια του θύματος που πρόλαβε να πει «είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος"



το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια