Τα «ερωτικά μπουντρούμια» των Αθηνών: Δικηγόροι και γιατροί σκλάβοι της ηδονής




Φετιχιστές υπεράνω υποψίας υπακούν τυφλά στις εντολές…

Δικηγόροι και γιατροί πέταξαν τη σοβαρή εμφάνισή τους που συναντάμε καθημερινά και φόρεσαν μάσκες… σκλάβου, για να γίνουν υποχείρια σε ανομολόγητα φετιχιστικά βίτσια, υπακούοντας τυφλά στις αφέντρες τους στο ναό της απόλυτης κυριαρχίας και της υποταγής στο πιο σαδομαζοχιστικό διαδραστικό s...x party, το οποίο διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε γνωστό club της Αθήνας.
Η Espressο τρύπωσε στα μπουντρούμια της ακολασίας: Ανδρικά υποτακτικά κορμιά να μεταμορφώνονται σε «τραπεζάκια» και «καρέκλες» για τις απαιτητικές αφέντρες, ακόμη και σε σταχτοδοχεία για να σβήνουν πάνω τους τα τσιγάρα. Πίσω από τις μάσκες ευυπόληπτοι πολίτες, μεταξύ αυτών γιατροί και δικηγόροι έζησαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους.

Όσο περνούσε η ώρα, το παιχνίδι κορυφωνόταν, ενώ πάνω στο stage βγήκαν τα s...x toys, με το κοινό όχι μόνο να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα όργια, αλλά επιθυμούσε να συμμετάσχει κιόλας.

Δονητές, μαστίγια, «πνίχτες» και κεριά, όλα χρησιμοποιήθηκαν για την ευχαρίστηση των σκλάβων που περίμεναν με αγωνία να βιώσουν στιγμές βασανιστηρίου και ταπείνωσης από τις ερωτικές παρτενέρ τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια