Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ: Τρελά λεφτά δίνει ο Ιβάν για τον παιχταρά - Δείτε ποιος είναι

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από το όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Σουηδούς να έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με τις συνολικές απολαβές που προσφέρει στον 31χρονο μέσο να αγγίζουν τα 3,6 εκ. ευρώ.

Τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,2 εκ. ευρώ ανά έτος προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον Πόντους Βέρνμπλουμ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η σουηδική εφημερίδα "Aftonbladet".

Αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια προσφορά, με τον Δικέφαλο να δείχνει τη διάθεσή του για ουσιαστική και ποιοτική ενίσχυση, με έναν παίκτη υψηλών προδιαγραφών, με εμπειρία και παραστάσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε περίπτωση που ο 31χρονος Σουηδός μέσος, που αποχαιρέτησε και επίσημα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, τότε αναμφίβολα θα γίνει αν όχι ο πιο ακριβοπληρωμένος, ένας από τους πιο πλουσιοπάροχα αμειβόμενους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, δείγμα και των προθέσεων του Ιβάν Σαββίδη, για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η εν λόγω εφημερίδα, θυμίζει τα όσα είχε δηλώσει ο ίδιος σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, όταν είχε πει πως μετά από αρκετά χρόνια στη Ρωσία, θέλει να μετακομίσει σε μία χώρα με πιο ζεστό κλίμα.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια