Ηχητικό ντοκουμέντο ΣΟΚ με τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο #Νovartis, Ανδρέα Λοβέρδο (ΗΧΗΤΙΚΟ)




Παράκρουση. Ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Novartis, Ανδρέας Λοβέρδος επιτέθηκε με ύβρεις κατά του πρωθυπουργού μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ειδικότερα τον αποκάλεσε «αρχισυμμορίτη» , ενώ είπε και άλλα στο παραλήρημά του.

«Πάπαλα η βουλευτική ασυλία για τον υμνητή της οικονομικής πολιτικής των συνταγματαρχαίων», είπε ο Λοβέρδος, ενώ στήριξε το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες καθώς και την προειδοποίησή της για διαγραφές.

“Όταν ο αρχηγός λέει εκλογές, τελείωσε” είπε χαρακτηριστικά. Ερωτώμενος σχετικά με το εάν εξετάζεται το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας του ΚΙΝ.ΑΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «προφανώς και όχι».

ΣΥΡΙΖΑ: Οι χυδαίες δηλώσεις Λοβέρδου για τον πρωθυπουργό ευτελίζουν κάθε έννοια πολιτικής αντιπαράθεσης

«Η αήθης επίθεση που εξαπέλυσε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό news247 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ευτελίζουν κάθε έννοια πολιτικής αντιπαράθεσης», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Λοβέρδου.

«Το Κίνημα Αλλαγής και η επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, οφείλουν να αποδοκιμάσουν τις χυδαίες δηλώσεις του Ανδ. Λοβέρδου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια