Κόκκινα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πήγε να πουλήσει η Attica Βank!




Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, κατόπιν επικοινωνίας του νομικού συμμβούλου της ATTICA BANK με την κα Μαραγκουδάκη, η τράπεζα ζήτησε την ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ (!!!)
των δανείων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και την αντικατάστασή τους στο πακέτο με άλλα δάνεια, καθόσον η ευχέρεια αυτή της τράπεζας προβλέπεται ρητά στο συμφωνητικό εκχώρησης-μεταβίβασης του πακέτου των κόκκινων δανείων της!!!
Επιβεβαιώνεται, έτσι, για μια ακόμη φορά, ότι οι μόνοι αγώνες που δεν κερδίζονται ποτέ, είναι εκείνοι που δεν δίνονται !!!

Μόλις εχθές σας ενημερώσαμε ότι το Μαξίμου "άκουσε" τον Νίκο Νικολόπουλο και δώθηκε εντολή να ακυρωθεί άμεσα η όλη διαδικασία και τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να παραμείνουν στην τράπεζα, για να μην χαριστούν με το γνωστό τέχνασμα της πώλησής τους στο fund.
Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχει στην Βουλή ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, αφού χωρίς την ερώτηση, την αναφορά του στον ΑΠ, αλλά και την τηλεοπτική του καταγγελία από το βήμα του KONTRA CHANNEL, τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην ATTICA BANK θα είχαν χαριστεί, δημιουργώντας, έτσι, ένα πολύ βολικό προηγούμενο για να χαριστούν και τα μεγάλα ποσά της ΑΤΕ που σήμερα βρίσκονται στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια