Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο του #ΠΑΟΚ - Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται




Ξεκάθαρο είναι το μεταγραφικό πλάνο που υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Χατσερίδης, οι τρεις που ακολουθούν και οι εναλλακτικές. Ποια είναι τα δεδομένα στις τάξεις του Δικεφάλου...

Ο Εβγέν Χατσερίδης άνοιξε τον... χορό των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ, αποτελώντας την πρώτη κίνηση του Δικεφάλου. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θα προχωρήσουν σε τρεις ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με αυτές των Βέρνμπλουμ και Πούκι να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.
Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι ξεκάθαρα οι πρώτες επιλογές για τους "ασπρόμαυρους", ωστόσο, οι περιπτώσεις τους δεν είναι εύκολες, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Γι΄αυτόν τον λόγο, είναι καλά προετοιμασμένοι, έχοντας εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα δρομολογηθούν αν και εφόσον δεν προχωρήσουν οι υποθέσεις με Βέρνμπλουμ και Πούκι.

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν μετρημένες κινήσεις και μέσα σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται κανείς ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται στους αντιπάλους, καθώς τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα...

Οι συγκεκριμένες κινήσεις, οι τρεις συν μία του Χατσερίδη, θα ακολουθηθούν με την προϋπόθεση πως δεν θα φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής μέσα στο καλοκαίρι. Για παράδειγμα, ακούγονται πολλά και διάφορα από την Τουρκία για τον Τζάλμα Κάμπος, ωστόσο, για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, όπως διαβάσατε και μέσα από το σχετικό θέμα του SDNA.

Πολλά είναι επίσης τα σενάρια και για την θέση του τερματοφύλακα, αν και εφόσον υπάρξει κάποια αλλαγή στο No1 και αποχωρήσει κάποιος, τότε φιγουράρει δυνατά το όνομα του Ζίβκοβιτς και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια