Να Μην ξεχναμε τι λεει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ-Θ.Πάγκαλος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός»



Μετά τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου ότι ανόητος εθνικισμός είναι τα συλλαλητήρια και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν και η«Μητέρα Τερέζα» δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και όχι πολύ μακριά από σήμερα, βγήκαν πάλι στην επικαιρότητα, δηλώσεις που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν.

Σε μια από αυτές τις δηλώσεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος λέει σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι «την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες» και ότι η μητέρα του ήταν Αλβανίδα.
«Την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες, η μητέρα του ήταν Αλβανίδα. Αν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τον Μέγα Αλέξανδρο αυτοί είναι οι Αλβανοί γιατί η μάνα του ήταν από την Ιλλυρία» είπε χωρίς φυσικά να αναφερθεί καθόλου στον Φίλλιπο τον Β΄ της Μακεδονίας ως να μην είχε… πατέρα.

Πάλι καλά που δεν το ανέφερε πάντως γιατί μπορεί να τον έβγαζε και αυτόν Αλβανό.
«Οι Σέρβοι δεν είναι αδέλφια μας… Πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς και να αναγνωρίσουμε το αλβανικό Κόσσοβο» είπε ακόμη ο λαλίστατος Θ.Πάγκαλος ο οποίος σχολίασε την ομοιότητα μας με τους Ιταλούς που δεν υπάρχει με την φράση: «Είμαστε Ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τους Αλβανούς και Σκοπιανούς»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια