Αυστηρώς ακατάλληλο: Ο σκοτεινός και βρώμικος κόσμος των στενών φίλων του Μητσοτάκη




Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει ο σοφός ελληνικός λαός.

Στην περίπτωση, όμως, του Κυριάκου Μητσοτάκη τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά.

Ποιοι είναι οι φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη; Πως έχουν απασχολήσει τη δημοσιότητα και τη Δικαιοσύνη; Δεν μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση. Δεν μπορεί ότι χειρότερο κυκλοφορεί στην ελληνική κοινωνία να συνδέεται φιλικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό να είναι τυχαίο.

Έχουμε και λέμε:

- Στενός συνεργάτης και φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη συνελήφθη με την κατηγορία της παιδεραστίας. Μάλιστα εξακολουθεί σήμερα και προσφέρει άτυπα - έτσι λένε - τις υπηρεσίες του στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Ο κύριος αυτός κάθισε στο σκαμνί. Τα κανάλια της διαπλοκής που στηρίζουν τον Μητσοτάκη... αδιαφόρησαν για την κάλυψη της υπόθεσης.

- Στενός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη συνελήφθη επειδή έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε 11χρονα κορίτσια. Ο κύριος αυτός είναι σήμερα κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των σκανδάλων, για το σκάνδαλο Novartis και στήριξε την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ διοργάνωνε για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας χλιδάτα δείπνα στα οποία η σαμπάνια έρεε αφθονη.

- Στενό (πολύ στενό) συγγενικό πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη εμπλέκεται σε σκανδαλώδεις υποθέσεις με offshore, ακίνητα και όχι μόνο.

- Στενοί συνεργάτες - κορυφαία στελέχη της ΝΔ - και φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη εμπλέκονται στο σκάνδαλο των σκανδάλων. Στο σκάνδαλο Novartis.

- Στενός φίλος και κουμπάρος της οικογένειας Μητσοτάκη κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών. Μαλιστα το Μέγαρο Μαξίμου τον έχει υποδείξει ως τον καθοδηγητή του διαπλεκόμενου προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

- Στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη έχει διαφύγει στο εξωτερικό, με τις πλάτες της ίδιας της οικογένειας, ενώ είναι βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της Siemens.

- Στενός συνεργάτης και κολλητός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη εμπλέκεται σε συνομιλίες και ρουσφέτια σε ποινικούς, εμπλέκεται είτε άμεσα είτε έμμεσα, όπως γράφτηκε στον Τύπο σε υπόθεση συνομιλιών που σχετίζονται με εκβιασμούς, ναρκωτικά και «ιερές μπίζνες» με την «ευλογία» της Παναγιάς της Τήνου.

Τα ονόματα τα γνωρίζουν όλοι. Αφήνουμε στην άκρη τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Πάντως τα παραδείγματα είναι πολλά για να πρόκειται για σύμπτωση. Η λίστα θα μεγαλώσει - έτσι λένε - το επόμενο χρονικό διάστημα.

Φανταστείτε λοιπόν ο αρχιδιαπλεκόμενος προστάτης της σάρας και της μάρας να γίνει μία ημέρα πρωθυπουργός σε αυτή τη χώρα. Απλά φανταστείτε το...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια