Αδιανόητο ΑΙΣΧΟΣ: Άδωνις και Πορτοσάλτε πανηγυρίζουν επειδή ο ΣΚΑΪ έκανε τηλεθέαση με τις πυρκαγιές και την καταστροφή




Δεν ξέρουμε αν το μάθατε, αλλά «η κυβέρνηση κήρυξε εμπάργκο στον ΣΚΑΪ λόγω τηλεθέασης». Την τεράστια αυτή αποκάλυψη, η οποία αναμένεται να ταράξει συθέμελα το πολιτικό σκηνικό της χώρας, έκανε ο γκουρού των αποκαλύψεων στη χώρα μας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (από τον οποίο παρεμπιπτόντως έφυγαν πάνω από 10.000 ακόλουθοι, αλλά βρέθηκαν νέοι): «Για να μήν έχετε απορίες γιατί η Κυβέρνηση κήρυξε εμπάργκο και μισεί τον ΣΚΑΪ διότι ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει. Και διακινδυνεύω και μία πρόβλεψη, σε λίγο θα πουν ότι το εμπάργκο ήταν μόνον για την περίοδο αυτή, διότι αν μείνουν εκτός για μεγάλο διάστημα….».

Το γεγονός ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για πολύ συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος μάλλον δεν απασχολεί και πολύ τον κ. Γεωργιάδη. Το σημαντικότερο γι’ αυτόν και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος προχθές μιλούσε για το 24% που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου, τέτοιες ώρες είναι μάλλον η τηλεθέαση του ΣΚΑΪ.

altsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια